Πέμπτη, Οκτωβρίου 20

Δεν κάνει βήμα πίσω η Ρωσία! Νέοι φόβοι για πυρηνική επίθεση!

ΑΠΕΙΛΗ

Σχεδόν 17 περιοχές της Ουκρανίας – εκτός των εδαφών που κατέχουν οι Ρώσοι –  κήρυξαν συναγερμό, καθώς οι Ρωσικές δυνάμεις συνέχισαν να βομβαρδίζουν ζωτικές περιοχές της Ουκρανίας συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας Κίεβο…
Από τότε που ξεκίνησαν οι πυραυλικές επιθέσεις σε όλη την Ουκρανία, από τις 10 Οκτωβρίου 2022 έως και τις 17 Οκτωβρίου έχουν εκτοξευτεί συνολικά… 410 πύραυλοι και drones και έχουν

καταστρέψει την αεράμυνα της Ουκρανίας και έχει ανακοπεί η όποια πρόοδος υπήρχε από τους Ουκρανούς στο έδαφος…
Επίσης το 30% των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας καταστράφηκε… έχουν παρέλθει ήδη 7 ημέρες και ακόμη υπάρχουν περιοχές που δεν έχουν ρεύμα… ενώ η Ουκρανία διέκοψε και τις εξαγωγές ηλεκτρικού ρεύματος…

Νέα έκρηξη στο Κίεβο την πρωτεύουσα της Ουκρανίας..

Έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Shevchenkovsky, στο κεντρικό τμήμα της πρωτεύουσας Κίεβο της Ουκρανίας.
«Μια έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Shevchenkovsky, στο κεντρικό τμήμα της πρωτεύουσας.

Όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κινητοποιήθηκαν.

Τα ξημερώματα οι αρχές κήρυξαν συναγερμό αεροπορικής επιδρομής στο Κίεβο και σε μερικές άλλες ουκρανικές περιοχές.

Καταστράφηκαν κρίσιμες υποδομές στο Sumy που ελέγχεται από τους Ουκρανούς…

Οι αξιωματούχοι της περιφέρειας Sumy της Ουκρανίας ανέφεραν έκρηξη σε εγκαταστάσεις υποδομής ζωτικής σημασίας, στην περιοχή Romny…

Παρά την εμπλοκή του ΝΑΤΟ, η Ρωσική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία δεν θα σταματήσει..

Η Ρωσία θα προχωρήσει στην επιχείρηση της Ουκρανίας παρά τη συμμετοχή του ανέφερε ο Peskov ο εκπρόσωπος του Προέδρου Putin.
«Στην πραγματικότητα, το ΝΑΤΟ έχει εμπλακεί στην ουκρανική σύγκρουση, η επιχείρηση θα συνεχιστεί και θα την ολοκληρώσουμε» ανέφερε ο Peskov και συνέχισε οι δυνατότητές μας καθιστούν ικανούς να συνεχίσουμε την επιχείρηση σε αυτήν την κατάσταση».

Ο ρωσικός στρατός καταστρέφει πέντε αποθήκες πυρομαχικών στην περιοχή Kherson, Donetsk, Zaporizhye

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν πέντε αποθήκες πυρομαχικών του Ουκρανικού στρατού στην περιοχή Kherson, στο Donetsk και την πόλη Zaporizhye ή Zaporizhia.
«Πολεμικά αεροσκάφη, πύραυλοι και πυροβολικό έπληξαν τρία σημεία διοίκησης των Ουκρανικών δυνάμεων… κοντά στους οικισμούς Korovy Yar και Nikoforovka στην περιοχή του Donetsk, τον οικισμό Novoosinovo στην περιοχή Kharkiv τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς και θέσεις 42 μονάδων πυροβολικού. ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό εξοπλισμό σε 141 περιοχές».

Υπ’ ατμόν βρίσκονται οι δυτικές δυνάμεις, μετά το ντόμινο εντολών εκκένωσης της Ουκρανίας από σειρά κρατών τις τελευταίες ώρες, που δόθηκαν μετά τις απειλές για χρήση πυρηνικών όπλων από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Το γεγονός ότι μεταξύ των χωρών που ζητούν από τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την εμπόλεμη χώρα, βρίσκεται η Κίνα, εντείνει την ανησυχία, καθώς το Πεκίνο θεωρείται ως ο πιο ισχυρός σύμμαχος της Ρωσίας. Μάλιστα την ίδια οδηγία έχουν εκδώσει τις τελευταίες ημέρες, χώρες όπως το Τουρκμενιστάν, που συνδέονται με μακροχρόνιες εμπορικές και οικονομικές σχέσεις με το Κρεμλίνο.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .