Πέμπτη, Οκτωβρίου 27

«Θυσίες μέχρι (να δύσει ο Ήλιος) να νικήσουμε την Ρωσία» - Κυβέρνηση Μητσοτάκη προς πολίτες: «Κουπονάκι στο σούπερ μάρκετ για να αντέξετε στην πείνα»

Oι Έλληνες ζουν πλέον σε μία νέα «Σοβιετική Ένωση» (όπως και όλη η Δύση) όπου χρειάζονται επιδόματα-«ψίχουλα» για να αγοράσουν τρόφιμα και να μπορέσουν να επιβιώσουν μέχρι να… νικήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον πόλεμο που έχει κηρύξει στην Ρωσία.

Έτσι λοιπόν μετά τα επιδόματα στο ηλεκτρικό ρεύμα, στις διακοπές, στις οικιακές συσκευές και στα καύσιμα έρχεται και το food pass με το οποίο ο Έλληνας θα…

συπληρώσει το τραπέζι του.


Φυσικά εννοείτια πως με το «κουπονάκι» αυτό οι Έλληνες θα ψωνίζουν από το «καλαθάκι του φτωχού» γιατί τα κανονικά τρόφιμα θα είναι απλησίαστα.


«Έρχεται κουπονάκι στο σούπερ μάρκετ. Μαζί με το καλαθάκι, κουπονάκι», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.


«Αυτό δεν θα κρίνει τις εκλογές κύριε Άρη μου, η καθημερινότητα»; Είπε ο Άκης Παυλόπουλος.


Αλλά οι υπόλοιποι στο κανάλι του ΣΚΑΪ έκαναν πως δε το άκουσαν.

Τον πόλεμο που κήρυξαν προσωπικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά της Ρωσίας για λογαριασμό των Ελλήνων και χωρίς ουδέποτε οι Έλληνες να ερωτηθούν, τώρα τους καλεί να τον πληρώσουν με την ίδια τους την προσωπική υγεία προτρέποντας τους να τρώνε κατεψυγμένο ψωμί το οποίο όπως όλα τα κατεψυγμένα σε συντήρηση περιέχουν ουσίες επιβλαβείς για τον οργανισμό.


Και βέβαια να μη ζεσταίνονται και να μην κινούνται με τα αυτοκίνητα τους γιατί ο κύριος Μητσοτάκης εκτιμά ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμο κατάσταση με τους Ρώσους.

Όλα αυτά για να δικαιολογηθούν οι κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας από την κυβέρνηση και τους συνεταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .