Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Ο Πούτιν συγκαλεί το Συμβούλιο Ασφαλείας μετά την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας

Ο Πούτιν συγκαλεί το Συμβούλιο Ασφαλείας μετά την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αποφάσισε να συγκαλέσει το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας, στον απόηχο της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας που είχε ως αποτέλεσμα τρείς άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους.

Όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας για τη Δευτέρα (10/10).

Στην FSB ο έλεγχος της γέφυρας

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (8/10) ο Ρώσος πρόεδρος υπέγραψε διάταγμα για ενίσχυση της ασφάλειας στη γέφυρα καθώς και των υποδομών που προμηθεύουν ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο στη Κριμαία και έδωσε εντολή να ξεκινήσει έρευνα.

Σε διάταγμα που εξέδωσε λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στη γέφυρα, ο Πούτιν αναφέρει ότι η υπηρεσία ασφαλείας FSB θα αναλάβει να ενισχύσει τα μέτρα προστασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.