Σάββατο, Οκτωβρίου 29

EΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ; Η ΔΗΛΩΣΗ “ΒΟΜΒΑ” ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΟΥΤΙΝ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν παρακολούθησε σήμερα άσκηση των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων της Ρωσίας, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Υπό την επίβλεψη του Πούτιν πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικές εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων και πυραύλων κρουζ. Τα αεροσκάφη Tupolev (Tu-95MS) χρησιμοποιήθηκαν για την εκτόξευση πυραύλων κρουζ από αέρος. Παράλληλα, ο διηπειρωτικός πύραυλος ICBM Yars (από το κοσμοδρόμιο του Πλεσέτσκ) και ο βαλλιστικός πύραυλος

Sineva (από τη Θάλασσα του Μπάρεντς) εκτοξεύθηκαν στο πεδίο δοκιμών Kura στην Καμτσάτκα.

«Τα καθήκοντα που προβλέπονταν κατά την εκπαίδευση των δυνάμεων στρατηγικής αποτροπής ολοκληρώθηκαν πλήρως, όλοι οι πύραυλοι έφτασαν στους στόχους τους, επιβεβαιώνοντας τα καθορισμένα χαρακτηριστικά», ανέφερε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωσή του.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, ελέγχθηκε το επίπεδο ετοιμότητας των στρατιωτικών οργάνων διοίκησης και ελέγχου και οι δεξιότητες της ηγεσίας και του επιχειρησιακού προσωπικού.

mosxa_pyraulos

Σημειώνεται πως στις 19 Φεβρουαρίου, υπό την ηγεσία του Πούτιν, είχαν πραγματοποιηθεί ξανά ασκήσεις των ρωσικών δυνάμεων στρατηγικής αποτροπής με εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .