Παρασκευή, Οκτωβρίου 14

Βασίλειος Κωστέτσος: Καλύτερα να παρουσίαζε το GNTM η Αννίτα Πάνια

Αναγνωρίζει τον όρο diversity ο οποίος χρησιμοποιείται ευρέως στο διαγωνισμό μόδας

Βασίλειος Κωστέτσος: Καλύτερα να παρουσίαζε το GNTM η Αννίτα Πάνια

Εξιτήριο πήρε ο Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο τις προηγούμενες ημέρες. Ο σχεδιαστής μπήκε στο νοσοκομείο για ένα χειρουργείο στο μάτι του. Όπως είπε, σε βίντεο που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πριν από πολλά χρόνια και όταν ήταν παιδί τον είχαν χτυπήσει με όπλο στο μάτι. Τότε μπορεί να γλίτωσε αλλά αυτό του δημιούργησε πρόβλημα και τώρα έφτασε η ώρα να κάνει χειρουργείο.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά το χειρουργείο και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Φυσικά, ο σχεδιαστής κλήθηκε να σχολιάσει το GNTM καθώς είναι βαθύς γνώστης της μόδας.
«Ό,τι βλέπω το βλέπω μέσα από το Tik Tok. Δεν είναι από τα ριάλιτι που θέλω να βλέπω. Μοιάζει σαν τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια που έχει κάνει παλαιότερα με μεγάλη επιτυχία και την κατέκριναν. Απλά τώρα γίνεται και χαρακτηρίζουν όσους πάνε σαν μοντέλα. Καλύτερα να πήγαινε παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια» ανέφερε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Για το εάν αναγνωρίζει τον όρο diversity ο οποίος χρησιμοποιείται ευρέως στο GNTM, ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέφερε πως: «Εντάξει είναι τραγικά αυτά. Τώρα θυμήθηκαν το diversity; Μετά από 30-35 χρόνια; Τα έχουμε κάνει ήδη από το ’85».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .