Πέμπτη, Οκτωβρίου 27

H Maria Pedraza του La Casa de Papel ποζάρει γυμνή στο Instagram και ο ανδρικός πληθυσμός «παραληρεί»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 26χρονη Ισπανίδα δημοσιεύει προκλητικές φωτογραφίες της

H Maria Pedraza του La Casa de Papel ποζάρει γυμνή στο Instagram και ο ανδρικός πληθυσμός «παραληρεί»

Η Μαρία Πεδράθα που έγινε γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές La casa de papel, Elite και Toy Boy, δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους followers της στο Instagram να ξεπερνούν τους 11 εκατομμύρια. 

Η Ισπανίδα ηθοποιός μάλιστα, δεν διστάζει να δημοσιεύει και πιο προκλητικές πόζες. Ωστόσο, δύο νέες φωτογραφίες που ανέβασε τις προάλλες στο Instagram, έκαναν αρκετούς θαυμαστές της να απορήσουν.

Η 26χρονη ποζάρει γυμνή σε μία πισίνα, όμως το πρόσωπό της φαίνεται αρκετά αλλαγμένο. Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για κάποια επεξεργασία εικόνας μέσω photoshop, η συγκεκριμένη εικόνα πάντως δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μπορεί το «La Casa de Papel» να ανέδειξε ως πιο σέξι γυναίκα την Ursula Corbero, ωστόσο δεν είναι λίγοι όσοι ψηφίζουν τη Μαρία Πεδράθα.

Η ηθοποιός μετά την επιτυχία της σειράς του Netflix εργάζεται ασταμάτητα σε πολλά πρότζεκτ εντός και εκτός Ισπανίας. Αυτό το διάστημα ξεκουράζεται και απολαμβάνει τις διακοπές της.

 pronews.gr στο Instagram

Στον λογαριασμό της στο Instagram είχε ανεβάσει πριν μερικές εβδομάδες πολλές φωτογραφίες και από την Ίμπιζα, ωστόσο αυτές που ξεχώρισαν στους διαδικτυακούς της φίλους, ήταν εκείνες που κάνει τόπλες ηλιοθεραπεία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .