Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

Η σέξι influencer που αγαπά το τένις και είναι… single – Γιατί προτιμά τους Βρετανούς άντρες

«Σκέφτηκα: Θέλω να βγάζω φωτογραφίες και να δείξω ότι το τένις είναι κουλ»

Η σέξι influencer που αγαπά το τένις και είναι… single – Γιατί προτιμά τους Βρετανούς άντρες

Η influencer Rachel Stuhlmann θέλει να γίνει η Paige Spiranac του τένις και χρησιμοποιεί την online πλατφόρμα της για να «προωθήσει το άθλημα». Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Jam Press, η 30χρονη λέει πως «σέβεται από που έχει κάνει η Paige για το γκολφ τόσο πολύ. Έχουμε παρόμοιες

ιστορίες».

Όπως και η Spirinac, η 30χρονη από το Μισούρι των ΗΠΑ έπαιζε στο κολέγιο και έχει φιλοξενηθεί στο Maxim. Και οι δύο χρησιμοποιούν το άθλημά τους για τις σέξι πόζες τους στα social media.


«Σκέφτηκα: Θέλω να βγάζω φωτογραφίες και να δείξω ότι το τένις είναι κουλ και μπορεί να είναι καυτό και διασκεδαστικό», λέει η Stuhlmann, με τους 191.000 Instagram followers.

Η 30χρονη είναι single και λέει πως θα σκεφτόταν να βγει ραντεβού με έναν Βρετανό. «Έχω γνωρίσει ορισμένους Βρετανούς στην περιοδεία και είναι τόσο καλοί και γοητευτικοί. Λατρεύω την προφορά. Με κάνει να λιώνω».

Της αρέσει επίσης να ακούει NSYNC και να βλέπει ταινίες στο σπίτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.