Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Kanye West: «Δέχτηκα εκφοβισμό από ολόκληρο το Hollywood, όταν υποστήριξα δημόσια τον Trump»

Kanye West: «Δέχτηκα εκφοβισμό από ολόκληρο το Hollywood, όταν υποστήριξα δημόσια τον Trump»

O Kanye West δήλωσε πως δέχεται πίεση από τη showbiz και δεν μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τη γνώμη του.

Όπως είπε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στον Tucker Carlson του FNC, πολλοί επώνυμοι δεν συμφώνησαν με τις πολιτικές του θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως όταν υποστήριξε δημόσια τον Donald Trump, ολόκληρο το Hollywood ξεκίνησε να τον εκφοβίζει.

«Με τρέλαινε το γεγονός ότι δεν μπορούσα να πω ότι μου άρεσε ο Donald Trump», αναφέρει.  Σημείωσε επίσης, πως δεν καταλαβαίνει το νόημα του να είναι κανείς διάσημος, να έχει εκατομμύρια θαυμαστές και να μην μπορεί να «χρησιμοποιήσει τη φωνή του».

Μάλιστα, έδωσε κι ένα παράδειγμα για τον εν λόγω ισχυρισμό, λέγοντας πως ακόμα και η σχέση του με τον Μπαράκ Ομπάμα «ξεθώριασε», όταν «ξεκίνησε να λέει αυτά που δεν έπρεπε να πει ως ράπερ». Παρόλα αυτά, συνέχισαν να συναντιούνται ιδιωτικά και όχι σε δημόσιους χώρους.

Κατά το παρελθόν, ο Kanye West είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής, καθώς είχε εκδηλώσει με πάθος την υποστήριξή του στον Donald Trump, φορώντας ακόμη και καπέλο με το σύνθημα: «Να κάνουμε ξανά μεγάλη την Αμερική».


 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.