Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Νικήτας Αργυρόπουλος: Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου εργάζεται στο «Love Island» -Οι φωτό από την Τενερίφη


Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε τη Μαρία Μπακοδήμου κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ όπου παρουσιάζει την εκπομπή «Γεια σου».

Μάλιστα στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό εργάζεται και ο γιος της, Νικήτας Αργυρόπουλος. Ο μεγαλύτερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου εργάζεται στην παραγωγή του Love Island που κάνει απόψε πρεμιέρα.


O νεαρός βρίσκεται ήδη στην Τενερίφη και μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες από την άφιξή του στον εξωτικό προορισμό.

«Ο μικρός σπουδάζει στην Ολλανδία. Ο μεγάλος πήρε πτυχίο και εργάζεται στην παραγωγή του Love Island στον ΣΚΑΪ, σε ένα νησάκι στην Τενερίφη. Έχει σπουδάσει media και, έναν χρόνο πριν κάνει το μεταπτυχιακό του μπήκε στην ομάδα της εκπομπής. 


Χαίρομαι γιατί ανταποκρίνεται πολύ καλά. Θέλω να ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δυσκολία τους. Δεν θα τους κρίνω, θέλω μόνο να τους βοηθήσω» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο γιος της Μαρίας ΜπακοδήμουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.