Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Κι’ όμως υπάρχει ένας έρωτας που κρατάει για πάντα.. ο ανεκπλήρωτος έρωτας--Mαρίζα Τσιτμή ---Εκδόσεις Οσελότος


Ο ανεκπλήρωτος έρωτας είναι επώδυνος και παραμένει μια ολόκληρη ζωή φλόγα που σιγοκαίει μέσα μας. Γιατί αυτό που ονειρευτήκαμε δεν το ζήσαμε, και μας έμεινε απωθημένο, γι’ αυτό ο ανεκπλήρωτος έρωτας και δεν απομυθοποιείται ποτέ , δεν περνά δοκιμασίες, δε φθείρεται. Συναισθήματα επιθυμιών σκέψεων, ονείρων, παραμένουν αναλλοίωτα ...Ποτέ δε θα καταφέρεις να  βγάλεις απ' το μυαλό σου το πρόσωπο που αγάπησες που έκανες όνειρα και που τελικά η ζωή, σου τα ακύρωσε όλα..

.όσο  προχωρούν τα χρόνια, έχεις τη ψευδαίσθηση ότι η λήθη θα φέρει την ηρεμία μέσα σου και το ξεθώριασμα της θύμησης θα 'ρθει... Μάταιο όμως, γιατί έρχεται κάποια στιγμή, από  μια τυχαία συνάντηση, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, οι νότες μιας μουσικής, τα λόγια ενός τραγουδιού, φτάνει ένα κάτι,  για να ανάψει η σπίθα της θύμησης και να βρεθείς ταξιδεμένη στο χθες...σε παλιά πύρινα μονοπάτια ...  Και ξέρεις, αυτά τα ταξίδια στο χρόνο σπάνια σε γυρίζουν πίσω όπως έφυγες, όλο και κάτι κουβαλάς μετά και χάνεσαι σε φαύλους κύκλους συναισθημάτων...Γι’ αυτό ο ανεκπλήρωτος έρωτας δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον  με καμιά άλλη αγάπη είναι ιδανικά πλασμένος στο μυαλό και έτσι παραμένει, ένα πάθος άσβεστο στη πορεία των χρόνων! Είναι όλα όσα ποτέ σου δεν απέκτησες και όλα όσα πάντα σου επιθυμούσες....

Μαρίζα Τσιτμή


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.