Πέμπτη, Οκτωβρίου 27

Ρούλα Κορομηλά: Η MEGAλη επιστροφή στην τηλεόραση!

Ρούλα Κορομηλά: Αυτό είναι το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει

Η Ρούλα Κορομηλά επανακάμπτει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA και από τον Νοέμβριο θα παρουσιάζει την εκπομπή «Σπίτι με το MEGA».

Η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στη μικρή οθόνη καθώς ήρθε σε συμφωνία με το MEGA και θα είναι η οικοδέσποινα της μουσικής εκπομπής «Σπίτι με το MEGA».

Η σχετική ανακοίνωση του καναλιού έχει ως εξής: «Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή ‘Σπίτι με το MEGA’.

Με τη διαχρονική τηλεοπτική εμπειρία και την αίγλη της, η Ρούλα Κορομηλά θα προσδώσει το δικό της στίγμα στο ‘Σπίτι με το MEGA’, την εκπομπή του MEGA που χτυπάει στην καρδιά της ελληνικής μουσικής και έγινε μοναδική συνήθεια των τηλεθεατών.

Το ‘Σπίτι με το MEGA’ έρχεται τον Νοέμβριο στο MEGA με ξεχωριστά, special τηλεοπτικά events και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους».

To καλοκαίρι πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν περί συνεργασίας της Κορομηλά με τη δημόσια τηλεόραση όμως τελικά δεν επήλθε συμφωνία.

Η Ρούλα Κορομηλά όπως είχε αποκαλύψει το ciao.gr είχε αυτοπροταθεί στη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης για να αναλάβει την πρωινή ζώνη της ΕΡΤ 2 θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κλείσει τον κύκλο της στην τηλεόραση έτσι όπως τον άνοιξε πριν από περίπου 40 χρόνια.

Παρά τις συζητήσεις που έκανε η παρουσιάστρια με τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ, τα… αγκάθια ήταν πολλά ώστε να πέσουν οι υπογραφές και τελικά να επιστρέψει στο Ραδιομέγαρο.

Η Κορομηλά φέρεται να απαίτησε να αναλάβει την παραγωγή της εκπομπής της ο αδερφός της Θοδωρής Κορομηλάς αλλά και να φέρει εξωτερικούς συνεργάτες, τους οποίους θα πληρώνει η ΕΡΤ.

Οι άνθρωποι της ΕΡΤ ξεκαθάρισαν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί αφού η εκπομπή θα είναι καθαρά εσωτερική παραγωγή με δημοσιογράφους και παραγωγούς που ήδη εργάζονται για το κανάλι.

Αυτό ήταν και το βασικό στοιχείο που έφερε την ρήξη ανάμεσα στη Κορομηλά και τους διοικούντες την ΕΡΤ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .