Παρασκευή, Οκτωβρίου 28

Αναστενάζουν τα κορτ με την Rachel Stuhlmann – Σέξι και όποιος αντέξει η τενίστρια

desi

«Σκέφτηκα: Θέλω να βγάζω φωτογραφίες και να δείξω ότι το τένις είναι κουλ και μπορεί να είναι καυτό και διασκεδαστικό», λέει η Rachel Stuhlmann.

Και αυτό ακριβώς κάνει. Η 30χρονη influencer, που μετρά πάνω από 222.000 followers στο Instagram, έχει βρει τον τρόπο να αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό και να ανάβει «φωτιές».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Jam Press, η νεαρή εξομολογήθηκε ότι θέλει να γίνει η Paige Spiranac του τένις και γι΄αυτό χρησιμοποιεί την online πλατφόρμα της για να «προωθήσει το άθλημα».

«Σέβομαι από που έχει κάνει η Paige για το γκολφ τόσο πολύ. Έχουμε παρόμοιες ιστορίες», σημειώνει η ίδια.

Η Rachel Stuhlmann κατάγεται από το Μισούρι των ΗΠΑ. Έπαιζε τένις στο κολέγιο και έχει φιλοξενηθεί στο Maxim.

Της αρέσει να ακούει NSYNC, να βλέπει ταινίες στο σπίτι και δηλώνει single. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει θέλει να βγει ραντεβού με έναν Βρετανό.

«Έχω γνωρίσει ορισμένους Βρετανούς στην περιοδεία και είναι τόσο καλοί και γοητευτικοί. Λατρεύω την προφορά. Με κάνει να λιώνω», λέει.

Η ίδια φορά τα αθλητικά της ρούχα, παίρνει τη ρακέτα της και ποζάρει στα κορτ με τον πιο σέξι τρόπο, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Δείτε και θα καταλάβετε…

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .