Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Stand up comedy

Δεν έχουμε πρωθυπουργό εμείς. Stand up comedian έχουμε.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ξεκινώντας τη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή, ο πρωθυπουργός επέπληξε τον Τσίπρα γιατί στην ερώτησή του δεν αναφέρει σαφώς ότι υπεύθυνος για την ακρίβεια είναι ο Πούτιν. Ξέρετε, ο Πούτιν που χρηματοδοτεί πολιτικά κόμματα σε όλη την Ευρώπη για να υπονομεύσει τις δυτικές αξίες - ονόματα δεν λέμε. Ο Πούτιν από τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ κανόνιζε το 2015 να πάρει τυπωμένες δραχμές σε γαϊδουράκια. Είναι εθνικά ύποπτο να μιλάς για την ακρίβεια χωρίς να ξεκαθαρίζεις ότι αποκλειστικά υπεύθυνος για το φαινόμενο είναι ο Πούτιν.

Είναι γνωστό ότι ο Πούτιν πυροδότησε το κύμα της αισχροκέρδειας στην ενέργεια από τον Αύγουστο του 2021, έξι μήνες πριν ξεκινήσει πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Πούτιν υποχρέωσε τον Στάσση της ΔΕΗ να υιοθετήσει τη ρήτρα αναπροσαρμογής εκτινάσσοντας τέσσερις και πέντε φορές πάνω τα τιμολόγια του ρεύματος.

Ο Πούτιν μας πούλαγε ρεύμα από υδροηλεκτρικά σε τιμές ρεύματος από φυσικό αέριο εμπόλεμης κατάστασης. Ο Πούτιν εξανάγκασε την κυβέρνηση να κάνει οκτώ μήνες το κορόιδο και να λέει ότι δεν βλέπει κερδοσκοπία και ότι οι πάροχοι στριμώχνονται.

Ο Πούτιν έχει κρύψει τώρα τα ουρανοκατέβατα κέρδη και δεν του κάνει καρδιά του Μητσοτάκη να τα φορολογήσει. Και ο Πούτιν δίνει 1 δισ. δημόσιο χρήμα (δικό μας) τον μήνα για να διατηρούν τα υπερκέρδη τους οι πάροχοι.

Δεν έχουμε πρωθυπουργό εμείς. Stand up comedian έχουμε. Κι ευτυχώς να λέμε, γιατί είναι κρίσιμες οι στιγμές για τη χώρα.

https://www.avgi.gr/editorial/427507_stand-comedy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.