Κυριακή, Οκτωβρίου 30

Tου Νίκου Ι. Νικολόπουλου : ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ «ΟΧΙ», ΤΟ «ΜΑΛΙΣΤΑ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Τα μάθατε τα νέα;

ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ «ΟΧΙ», ΤΟ «ΜΑΛΙΣΤΑ» ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Τα μάθατε τα νέα;

Παραμονή του «ΟΧΙ», ο Μητσοτάκης ψέλλισε πειθήνια το δικό του «ΜΑΛΙΣΤΑ» προς τον Γερμανό Καγκελάριο Σολτς: Ανακοίνωσε μερικό αφοπλισμό των νησιών του Αιγαίου, παραδεχόμενος ότι τα ΤΟΜΑ ΒΜΡ-1 δεν θα αντικατασταθούν, ικανοποιώντας έτσι τις απαιτήσεις της Γερμανίας για κατευνασμό της Τουρκίας. 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναγκάστηκε να παραδεχθεί δημόσια ότι αποδυναμώνει τα νησιά μας, ισχυριζόμενος ότι: «τα γερμανικά τεθωρακισμένα θα κατευθυνθούν στον Έβρο, γιατί εκεί κρίνουν οι ΕΔ ότι είναι πιο χρήσιμα»

Η προσχεδιασμένη υποχώρηση άρχισε σιγά – σιγά να υλοποιείται, για να χαίρεται ο ψευτοσουλτάνος και να μπορεί να …έρθει ανενόχλητος βράδυ, όπως λέει!

Αλήθεια, πώς γίνεται; Από τη μία ο Μητσοτάκης να επικαλείται απόρρητο για να μην ενημερωθεί ακόμη και η Βουλή, για το πώς και ποιος έκανε τις τηλεφωνικές  υποκλοπές και παρακολουθήσεις των πολιτικών του αντιπάλων και 17.354 ακόμα άλλων. Και από την άλλη, να  αποκαλύπτει κατά τη συνάντηση με τον Σολτς, ότι αποχωρούν οπλικά συστήματα άμυνας από τα νησιά μας!

Και ερωτώ ευθέως: 

-Μήπως απλά τα λέει αυτός, αντί του Σολτς, για να μη φανεί ότι άλλοι έχουν ήδη αποφασίσει, πώς θα εκτονωθεί η ένταση στη περιοχή;

-Μήπως, επαναλαμβάνω, αυτό αποτελεί μέρος των υποχωρήσεων που είχε κάνει ο Μητσοτάκης στην κλειστή συνάντησή του με τον Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη»;

-Μήπως πρέπει να σημάνει εθνικός συναγερμός, από την ώρα που ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ Κ. Χρηστίδης μιλά για «προκλητική μείωση του στρατιωτικού αποτυπώματος των νησιών»;

ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Πιστεύω ότι έχουμε καταλάβει όλοι, ότι θα έχουμε τεράστιο θέμα άμυνας και υπεράσπισης των νησιών μας, με την απόσυρση των τεθωρακισμένων από τα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά, την αποστρατιωτικοποίηση των οποίων ως γνωστόν απαιτεί μεθοδικά ο Ερντογάν.

Έχουμε συνειδητοποιήσει πως τα νησιά είναι πλέον αφύλακτα, κάτι που δεν είναι καθόλου τυχαίο; Δηλαδή εάν η Τουρκία επιτεθεί σε Ρόδο, Καστελόριζο, Σάμο, Χίο κ.α. θα τα χάσουμε τα νησιά μας, όπως την Κύπρο; 

Πρώτα ο Μητσοτάκης διαβεβαίωσε ότι όσα δοθούν στη Γερμανία για Ουκρανία, θα αντικαθίσταντο αμέσως. Τώρα, τα αναπτύσσει στον Έβρο!

Προκύπτει τρύπα στην άμυνα των νησιών…

Είναι προκλητικό και αδιανόητο: Ο Μητσοτάκης αντί να ζητάει ευρω-εμπάργκο όπλων κατά Τουρκίας, αποσύρει τεθωρακισμένα από τα νησιά!

Δήλωσε μάλιστα ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης επειδή ο Σόλτς δήλωσε «αμφισβήτηση κυριαρχίας από εταίρο του ΝΑΤΟ δεν είναι αποδεκτή». Ικανοποιημένος δηλαδή, για μία δήλωση – χρησμό, που δεν κάνει καμία  αναφορά για τις ευθύνες Τουρκίας.

Ο Σόλτς είπε το αυτονόητο και ο Μητσοτάκης παριστάνοντας τον βλάκα,  το ερμήνευσε όπως θέλει να το …φαντάζεται!

Οι Πανέλληνες, χθες που νοιώσαμε εθνική υπερηφάνεια για το έπος του ΟΧΙ, πώς νοιώθουμε τώρα για την διαφαινόμενη εθνική προδοσία;

Η δημόσια παραδοχή Μητσοτάκη ότι τα άρματα Μarder (τα οποία δίνει η Γερμανία σε ανταλλαγή για τα άρματα που στείλαμε στην Ουκρανία), ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, δεν ισοδυναμεί με ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Άραγε, το συνειδητοποιήσαμε ότι ο Μητσοτάκης ομολόγησε δημόσια,  πως συμφωνεί σε αποστρατιωτικοποίηση;

Ο Μητσοτάκης μάς το είπε κατάμουτρα, πως ξεγύμνωσε στρατιωτικά τα νησιά. Έκανε δηλαδή, αυτό που απαιτούσε ο Ερντογάν και ταπείνωσε τη χώρα! 

Και ένα είναι σίγουρο: Μετά την αποστρατιωτικοποίηση, έρχεται και η συνεκμετάλλευση… στο ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ Αιγαίο πέλαγος …

Φαίνεται πως εκεί στο ΒΟΣΠΟΡΟ στην μυστική συνάντηση του με τον Ερντογάν, το συμφώνησε. Ήταν προσχεδιασμένο το κόλπο! 

Το ζήτημα πια είναι, όχι τι κάνει ο Μητσοτάκης, ο οποίος εκτελεί εντολές, αλλά το τι κάνουμε ή τι μπορούμε να κάνουμε οι Έλληνες, για να αποτρέψουμε επερχόμενα νέα δεινά εις βάρος της Πατρίδας.

Άραγε, στην κυβέρνηση, στην κοινοβουλευτική ομάδα, δεν υπάρχουν βουλευτές για να απαιτήσουν κάλυψη του αμυντικού κενού που δημιούργησε η απόσυρση των αρμάτων μάχης; 

 

Νίκος Ι. Νικολόπουλος 

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .