Πέμπτη, Νοεμβρίου 3

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πρώτη σύλληψη μετά τα 4 νέα εντάλματα

 
Αναμένεται η σύλληψη άλλων τριών ατόμων

Του Μάκη Συνοδινού

Στην πρώτη σύλληψη μετά τα τέσσερα νέα εντάλματα που εκδόθηκαν από την εισαγγελία για την υπόθεση της 12χρονης, προχώρησε η αστυνομία.

Νωρίτερα, στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ,  στα γραφεία της υποδιεύθυνσης ανηλίκων έφτασαν τα τέσσερα νέα εντάλματα συλλήψεων για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό. 

Μεταξύ αυτών για τους οποίους υπάρχουν εντάλματα φέρεται να είναι πρόσωπα που αυτοβούλως εισήλθαν στη ΓΑΔΑ και κατέθεσαν πως είχαν συνομιλήσει με προφίλ που ταίριαζε στη 12χρονη, ωστόσο υποστήριξαν πως δεν την συνάντησαν ποτέ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το κορίτσι τους αναγνώρισε ως βιαστές της στην δεύτερη φάση της συμπληρωματικής κατάθεσης που έδωσε
Ο «καυτός» φάκελος που περιείχε την συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης και δρομολόγησε τις νέες εξελίξεις, εστάλη σύμφωνα με πληροφορίες εχτές το πρωί με την διαδικασία του κατεπείγοντος στην 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .