Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον αδελφό του στην Μάνδρα


Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον αδελφό του στην Μάνδρα

Ομολόγησε ο 14χρονος ότι σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του στην στάνη της οικογένειας στην Μάνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος ομολόγησε προφορικά ότι δολοφόνησε τον αδελφό του, ενώ αναμένεται να δώσει και έγγραφη κατάθεση. Ο ανήλικος πρόκειται να βρεθεί στο σημείο της δολοφονίας προκειμένου να υποδείξει στους αστυνομικούς που πέταξε το όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του αδερφού του. 

Ο 17χρονος εντοπίστηκε νεκρός την Πέμπτη το απόγευμα, από διερχόμενο πολίτη στη θέση Λούτσα. Το θύμα είχε πάει μαζί με τον 14χρονο αδελφό του για να μαζέψουν τα πρόβατα που έχει η οικογένειά τους. Στη συνέχεια, ο 14χρονος εξαφανίστηκε, ενώ αργότερα τον βρήκαν αστυνομικοί και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου έδινε κατάθεση έως αργά το βράδυ, ενώ μαζί του ήταν και ο πατέρας του.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή είχαν ισχυρές ενδείξεις ότι ο δολοφόνος του 17χρονου ήταν γνώριμο πρόσωπο και δεν απέκλειαν να προέρχεται από το στενό του περιβάλλον, χρειάζονταν ωστόσο και αποδείξεις, όπως σημειώναν χαρακτηριστικά αστυνομικές πηγές.

«Είχαμε λάβει αναφορές για κακοποίηση των παιδιών» λέει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Νωρίτερα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για το τραγικό περιστατικό με τον νεκρό 17χρονο στη Μάνδρα, ξεκαθαρίζοντας πως «αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανόν να είχε σωθεί η ζωή του».

Παράλληλα, επισημαίνει πως είχε λάβει αναφορές τους προηγούμενους μήνες σχετικά με την κακοποίηση και παραμέληση των 8 παιδιών της οικογένειας του άτυχου έφηβου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Δυστυχώς για μία ακόμα φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την τραγική κατάληξη ενός παιδιού, όπου αν είχαν κινηθεί σωστά όλες οι διαδικασίες πιθανών να είχε σωθεί η ζωή του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 στις 28 Ιουνίου 2021 έλαβε ανώνυμη αναφορά βάσει των πληροφοριών που μας δόθηκαν 8 παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους.

Η αναφορά αυτή εστάλη αυθημερόν, 28 Ιουνίου 2021, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση.

19 Απριλίου 2022 στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 λάβαμε και πάλι ανώνυμη αναφορά για την ίδια οικογένεια, βάσει της οποίας μας ανέφεραν σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο.

20 Απριλίου 2022 εστάλη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πάλι αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία με την ένδειξη του επείγοντος.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.