Δευτέρα, Νοεμβρίου 14

Ποια είναι τα 3 πράγματα που κάνει πάντα μια δυναμική γυναίκα;

Ποια είναι τα 3 πράγματα που κάνει μια δυναμική γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, ώστε να απολαμβάνει τον θαυμασμό και τον σεβασμό από τους γύρω της;
Είναι οικονομικά ανεξάρτητη. 


Μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να μην εξαρτάται οικονομικά από κανέναν. Είναι λογικό πως όταν μια γυναίκα δεν εργάζεται και δεν έχει εισόδημα, εξαρτάται αποκλειστικά από την οικογένεια ή τον σύντροφό της. Με αυτόν τον τρόπο δε μπορεί να κάνει αυτό που πραγματικά θέλει στην ζωή της και βρίσκεται πάντοτε σε μειονεκτική θέση καθώς δεν αποφασίζει εκείνη για τον εαυτό και τις επιλογές της.


Πιστεύει στον εαυτό της.
Μια γυναίκα που δεν πιστεύει στον εαυτό και τις ικανότητές της δε μπορεί εύκολα να σταθεί στα πόδια της και αντεπεξέλθει με ευελιξία στα διάφορα προβλήματα της καθημερινότητας. Αντίθετα, μια γυναίκα με ισχυρό το αίσθημα της αυτοεκτίμησης μπορεί να διαχειριστεί την ζωή της, να εξελιχθεί αλλά και να βοηθήσει ανθρώπους του περιβάλλοντός της.
 

Αγαπά τον εαυτό της.  

Είναι γεγονός πως όταν μια γυναίκα δεν αγαπά τον εαυτό της είναι δύσκολο να την αγαπήσουν και άλλοι άνθρωποι. Όσο πιο πολύ μια γυναίκα αγαπά αυτό που είναι με τα καλά ή και τα λιγότερα καλά χαρακτηριστικά της, τόσο πιο αποδεκτή θα γίνεται από το περιβάλλον της. Αγαπήστε τον εαυτό σας αληθινά και προσπαθήστε να μην αυτομαστιγώνεστε όταν κάνετε λάθη. Όλοι κάνουν λάθη απλά πρέπει να τα αγκαλιάζουν και να προχωρούν μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .