Πέμπτη, Νοεμβρίου 17

Τέτα Καμπουρέλη- Βασίλης Γκουρούσης: Το ριφιφί στο Ψυχικό, η αποφυλάκιση και το διαζύγιο μετά από 31 χρόνια

Τέτα Καμπουρέλη- Βασίλης Γκουρούσης: Το ριφιφί στο Ψυχικό, η αποφυλάκιση και το διαζύγιο μετά από 31 χρόνια

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Η Τέτα Καμπουρέλη και ο Βασίλης Γκουρούσης ύστερα από 31 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών γιων: του Παναγιώτη, του Χρήστου και του Αλέξη, τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια συνέβησαν πολλά.

Τα προβλήματα όμως στον γάμο τους, όπως δήλωσε πρόσφατα και ο επιχειρηματίας, είχαν ξεκινήσει από το 2017. Η σύλληψή του όμως φαίνεται πως μεγάλωσε το χάσμα ανάμεσά τους.

Μετά την αποφυλάκισή του οι επαφές τους ήταν τυπικές και ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο.

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας», αναφέρει η ανακοίνωση της Τέτας Καμπουρέλη.

Τώρα και οι δυο περιμένουν και επισήμως από μέρα σε μέρα να εκδοθεί και επισήμως το διαζύγιο.

Η ληστεία στο σπίτι τους το 2016

Έξι χρόνια πριν το ζευγάρι έμελλε να βιώσει μια νύχτα τρόμου, μέσα στην κατοικία όπου έμενε μόνιμα τα τελευταία χρόνια, στην Βάρη. Ήταν 8:20 το βράδυ Μεγάλης Παρασκευής όταν τρεις κουκουλοφόροι ληστές παραβίασαν ένα από τα παράθυρα της μονοκατοικίας και εισέβαλαν σπίτι. Υπό την απειλή όπλων ακινητοποίησαν το ζευγάρι και τελικά κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε κάποιες χιλιάδες ευρώ.

Ο Βασίλης Γκουρούσης προσπάθησε να ακινητοποιήσει τους αδίστακτους ληστές, αλλά μάταια και λίγες ώρες μετά το συμβάν η Τέτα μίλησε για τα όσα εφιαλτικά έζησαν σε τηλεοπτική συνέντευξη.

«Πήγαμε στο γκαράζ να αφήσουμε το αυτοκίνητο και τότε συναντήσαμε τον γιο μου ο οποίος πήγαινε στον Επιτάφιο. Μου είπε «Μαμά θα έρθεις μαζί μου;», αλλά εγώ ήμουν τόσο κουρασμένη από τη δουλειά που προτίμησα να κάτσω σπίτι με τον άντρα μου να ξεκουραστώ.

Πάλι καλά το αγόρι μου δεν ήταν σπίτι! Βγήκα από το ντους, άκουσα το σκύλο μου να ουρλιάζει και νόμιζα ότι ο άντρας μου τον χτυπούσε, τότε έτρεξα και είδα τρεις κουκουλοφόρους να χτυπούν τον άντρα μου. Ο ένας από αυτούς με άρπαξε και έβαλε το πρόσωπό μου στο μαξιλάρι. Με χτύπησε στο κεφάλι και μου είπε «Σκάσε μωρή. Μην ξαναμιλήσεις»!». Ο δεύτερος χτυπούσε συνέχεια ανελέητα. είχε ένα όπλο συνεχώς πάνω μου, ενώ ο τρίτος έψαχνε όλα τα συρτάρια«, εξομολογήθηκε σοκαρισμένη η Τέτα Καμπουρέλη.

Ο Βασίλης Γκουρούσης πριν λίγες μέρες αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα ότι μετά τη ληστεία και τον ξυλοδαρμό στο σπίτι τους στη Βάρη το 2016: «Έκανα πλαστικές στο πρόσωπο μετά τη ληστεία. Είχαν σπάσει το ζυγωματικό και η μύτη. Έκανα δύο πλαστικές. Η πρώτη μετά από 15 μέρες, γιατί δε μπορούσα να αναπνεύσω και η άλλη μετά από οχτώ μήνες.»!

Στη φυλακή για το ριφιφί στις θυρίδες τράπεζας ο Βασίλης Γκουρούσης

Ο 59χρονος θεατρικός επιχειρηματίας είχε συλληφθεί τον Μάρτιο του 2021 για τη μεγάλη διάρρηξη θυρίδων μεγάλης τράπεζας στο Ψυχικό που είχε σημειωθεί τον Νοέμβριο του 2020 σε τράπεζα.

Ο πρώην σήμερα σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές για την κλοπή – μαμούθ που έγινε στις θυρίδες τον Νοέμβριο του 2020 με λεία μετρητά και τιμαλφή αξίας 5.000.000 ευρώ.

Η σύλληψή του είχε προκαλέσει σοκ στον κύκλο γνωστών κοσμικών και επιχειρηματιών.

Οι Αρχές, ύστερα από πολύμηνες έρευνες και αναλύσεις των συλλεχθέντων ερευνητικών δεδομένων, έφτασαν στα ίχνη του μετά τον εντοπισμό βιολογικού υλικού (D.N.A.) του Γκουρούση σε σημείο διερρηγμένης θυρίδας.

Η αποφυλάκιση και οι πρώτες δηλώσεις

Ο Βασίλης Γκουρούσης, έπειτα από 14 μήνες παραμονής του στην φυλακή, αποφυλακίστηκε, γεγονός το οποίο δεν ήξεραν τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο πρώην σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη τότε δήλωνε επανειλημμένα πως είναι αθώος και πως του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Μετά το αίτημα αποφυλάκισής του το οποίο έγινε αποδεκτό, νιώθει πλέον δικαιωμένος. Ο Βασίλης Γκουρούσης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως το πρώτο πρόσωπο που επισκέφθηκε ήταν ο πατέρας του για να τον καθησυχάσει.

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο. Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες.

Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;»

Η «εθνική μανικιουρίστα», που έγινε γνωστή με το μικρό της όνομα, κατάφερε, με εργατικότητα και σκληρή δουλειά, να γίνει μια επιτυχημένη επιχειρηματίας. Από το «Teta beauty salon» και τα χέρια της έχει περάσει σύσσωμη η ελληνική σόουμπιζ, με εκείνη να περιποιείται προσωπικά τους εκλεκτούς πελάτες της. Κι ενώ μέχρι χθες είχε συνηθίσει να βλέπει τον εαυτό της είτε στα περιοδικά με τη ιδιότητα της nail artist των διασήμων, είτε στην τηλεόραση σε στήλες ομορφιάς, πλέον ανησυχεί μήπως χάσει όλα όσα κατέκτησε με πολύ κόπο, αφού, όπως αποκάλυψε, η περιουσία της είναι δεσμευμένη εξαιτίας των κατηγοριών που βαρύνουν τον σύζυγό της.

«Οι εμπειρίες δυναμώνουν έναν άνθρωπο. Υγεία να έχουμε και τα περνάμε» ανέφερε η Τέτα Καμπουρέλη σε συνέντευξή της στον Κώστα Χαρδαβέλλα λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση του Βασίλη Γκουρούση.

«Τώρα μετά το συμβάν, είναι όλα δεσμευμένα. Δουλεύω και ζω. Έτσι πρέπει να γίνεται. Να δουλεύεις και να ζεις κάθε μέρα με χιλιάδες προβλήματα. Αν θες να μάθεις την πραγματική αλήθεια είμαι με χιλιάδες προβλήματα αυτή τη στιγμή. Ζω στη βιοπάλη και πάλι λέω δόξα τω Θεώ».

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Τέτας Καμπουρέλη μετά το διαζύγιο

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η γνωστή αισθητικός αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με το θέατρο, μιας και στο παρελθόν είχε παίξει σε αρκετές παραστάσεις, μεταξύ αυτών "Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ", "Η σταχτοπούτα", "Χαμάμ γυναικών", "Το κλουβί με τις τρελές" κι άλλες.

Η Τέτα Καμπουρέλη λοιπόν επιστρέφει θεατρικά στην παράσταση "Πουτ@ν@", σε σκηνοθεσία Γιάννη Διαμαντόπουλου με βοηθό σκηνοθέτη την Έλενα Αγγελοπούλου, παραγωγή Βασίλη Πλατάκη και μουσική Τάκη Μπινιάρη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρόταση έγινε από τον Γιάννη Διαμαντόπουλο.

Ο νέος άντρας που μπήκε στη ζωή της Τέτας

Μετά το διαζύγιο με τον Βασίλη Γκουρούση η Τέτα Καμπουρέλη έχει αλλάξει για τα καλά σελίδα στην ζωή της καθώς ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στη νέα σχέση της.

Όσο για το ποιος είναι ο άντρας που την κάνει να χαμογελά; Είναι από τον δημοσιογραφικό χώρο, αλλά δεν έχει σχέση με τη showbiz καθόλου».

Νέα σύντροφος στη ζωή του Βασίλη Γκουρούση μετά το διαζύγιο

Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στην κάμερα του Happy Day τη Δευτέρα 14/11 όπου κι αναφέρθηκε τόσο στο διαζύγιο από την Τέτα Καμπουρέλη όσο και στη νέα του σύντροφο.

«Είναι ειλημμένη απόφαση. Δεν υπάρχει τίποτα να πω. Τελείωσε. Όταν είσαι 40 χρόνια με έναν άνθρωπο και χωρίζεις, έχεις μία στενοχώρια και λες ‘γιατί να γίνουν έτσι τα πράγματα όπως έγιναν;’. Εν πάση περιπτώσει, έχουμε διαλέξει χωριστούς δρόμους, είναι εκείνη αλλού κι εγώ αλλού. Γιατί να μην προχωρήσω εγώ;» είπε αρχικά ο Βασίλης Γκουρούσης.

Όσον αφορά στη νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή, ο Βασίλης Γκουρούσης εξομολογήθηκε πως «έχω βρει κι εγώ έναν άνθρωπο, πολύ καλό που μου έχει σταθεί. Πραγματικά μου έχει σταθεί. Όχι με την έννοια του λόγου μόνο, είναι πολύ δίπλα μου και δείχνει ότι με αγαπάει. Μακάρι να συνεχίσουμε και να είμαστε μαζί κι αργότερα».


 

Όσον αφορά στη νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή, ο Βασίλης Γκουρούσης εξομολογήθηκε πως «έχω βρει κι εγώ έναν άνθρωπο, πολύ καλό που μου έχει σταθεί. Πραγματικά μου έχει σταθεί. Όχι με την έννοια του λόγου μόνο, είναι πολύ δίπλα μου και δείχνει ότι με αγαπάει. Μακάρι να συνεχίσουμε και να είμαστε μαζί κι αργότερα».

 

Στις 4/11 ο Βασίλης Γκουρούσης όταν βρέθηκε καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα «πέταξε τα καρφιά του» στον σύντροφο της πρώην γυναίκας του.

Στις 4/11 ο Βασίλης Γκουρούσης όταν βρέθηκε καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα «πέταξε τα καρφιά του» στον σύντροφο της πρώην γυναίκας του.

«Το θέμα είναι πως αυτό το τρίτο άτομο, ο σύντροφός της, λέει πολλά ψέματα. Ουσιαστικά τη χειραγωγεί. Εγώ την είπα την αλήθεια, αλλά όταν ο άλλος κάθεται και της λέει διάφορα… Της λέει ότι πρέπει να πάω φυλακή, γιατί βλέπουν με drones ότι μιλάει μαζί μου και θα την ανατινάξουν και αυτή και τα παιδιά μας, αυτοί που έχασαν τα χρήματα. Να είναι καλά και ευτυχισμένη, αλλά να μην υπάρχουν τοξικοί άνθρωποι στη ζωή μας. Μιλάει με τα χειρότερα λόγια για μένα και εκείνη δεν τον βάζει στη θέση του»!

«Είναι 40 χρόνια ζωής. Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές. Είναι όπως κάθε διαζύγιο. Τι να λέμε τώρα; Όπως εγώ προχωράω τη ζωή μου έτσι και ο πρώην σύζυγός μου προχωράει τη δική του. Δε θα απαντήσω τώρα πως θα μου φανεί αν τον δω με νέα σύντροφο έξω. Δε θα ασχοληθώ με αυτά που είπε για τον σύντροφό μου. Δε θα του απαντήσω. Φιλάκια» απάντησε η Τέτα Καμπουρέλη.govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .