Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

75χρονος παππούς προκάλεσε σάλο με τη διαθήκη του - Δεν φαντάζεστε ποιος ήταν ο κληρονόμος


Σάλο έχει προκαλέσει η ιστορία ενός 75χρονου παππού που πεθαίνοντας άφησε τις 70.000 που είχε "κλειδωμένες" στην τράπεζα σε έναν άγνωστο.
Το σύνηθες είναι όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει να μοιράζει την κληρονομία στην οικογένεια του. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει για αυτόν τον παππού αφού αποφάσισε να δώσει όλη του την περιουσία σε έναν άντρα που απλά καθάριζε τις υδρορροές στο σπίτι του και είχα γίνει φίλοι. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν παππού που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Δύο μήνες πριν από το θάνατό του, ο 75χρονος άλλαξε γνώμη και θέλησε ο νεαρός άντρας να είναι το μόνο άτομο στο οποίο θα άφηνε όλα του τα χρήματα.
Φυσικά, η οικογένεια προσπαθεί να αμφισβητήσει αυτήν την αλλαγή ενώ νεαρός ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία σχέση με την αλλαγή της απόφασης του 75χρονου. Ο δικηγόρος του νέου κληρονόμου ισχυρίζεται ότι ο παππούς ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος και ότι ο νεαρός ήταν φίλος του.
Ο δικηγόρος συνέχισε λέγοντας, ότι στον 75χρονο άρεσε να ακούει τον φίλο του να μιλάει για το γιο του και ότι ήξερε τι έκανε όταν άλλαζε γνώμη. Φαίνεται ότι η οικογένειά του αγνοούσε τον ηλικιωμένο άνθρωπο και τώρα που πέθανε, απλώς θέλουν τα χρήματά του.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του παππού, δήλωσε ότι ο 75χρονος έστεκε καλά στα μυαλά του, αλλά ότι η απόφαση που πήρε ήταν «περίεργη» και «ύποπτη».

Και για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, το σώμα του ηλικιωμένου βρέθηκε δύο μήνες μετά το θάνατό του, κάτι το οποίο σημαίνει ότι οικογένειά του, φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονταν καν να μάθει αν ήταν εντάξει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.