Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Λάκης Γαβαλάς: Ο σχεδιαστής μόδας αποθεώθηκε σε επίδειξη μόδας στο Παρίσι - Δείτε το βίντεο

Ο σχεδιαστής μόδας περπάτησε στην πασαρέλα και έστειλε ένα μήνυμα για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων
Lakis_Gavalas_
Ο Λάκης Γαβαλάς περπάτησε στην πασαρέλα και συμμετείχε για καλό σκοπό στην επίδειξη της μεγαλύτερης σχολής μόδας του Παρισιού, «LISAA Mode Paris», στέλνοντας ένα μήνυμα για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων.

Το σόου πραγματοποιήθηκε στο Hotel de Ville de Paris και ο Έλληνας σχεδιαστής φόρεσε δημιουργία μιας μαθήτριας της σχολής.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πόλη του Φωτός, έδωσε συμβουλές στους φοιτητές και αποθεώθηκε στην πασαρέλα, καθώς τον παρακολουθούσαν πάνω από 500 άτομα στην επιβλητική αίθουσα του Hôtel de Ville, που αποτελεί το κεντρικό δημαρχείο του Παρισιού.

Με αφορμή μία έρευνα για τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων άνω των 60, ο γαλλικός σύλλογος «Petits Frères des Pauvres» προκειμένου να μιλήσει για την καταπολέμηση των ηλικιακών διακρίσεων, ανέθεσε στη «LISAA» (L'Institut Supérieur des Arts Appliqués), να ετοιμάσει ένα show. Άνδρες και γυναίκες άνω των 60 περπάτησαν στο ντεφιλέ, με δημιουργίες των φοιτητών από ανακυκλώσιμα υλικά, τοποθετώντας επίσης στο επίκεντρο το θέμα της βιωσιμότητας.

Δείτε το βίντεο

 

 

Ο Λάκης Γαβαλάς μία ημέρα μετά την επίδειξη μόδας και την πασαρέλα του, δημοσίευσε στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή του, ευχαριστώντας το γαλλικό κράτος για την παραχώρηση του ιστορικού κτιρίου. Παράλληλα με αφορμή τη γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, ο σχεδιαστής μόδας μοιράστηκε τις ευχές του με αφορμή το εθνικό γεγονός.

«Καλημέρα φίλοι μου. Ζήτω το Έθνος και η σημασία του μεγάλου ΟΧΙ. Το κακό είναι ότι οι πολιτικοί συνεχίζουν να λένε ΟΧΙ για άσχετο λόγο και ειδικά στην εξέλιξη του λαού... Εδώ αυτή η εικόνα μου είναι απο χθεσινή εκδήλωση στο Hotel de Ville de Paris, όπου φόρεσα δημιουργία αριστούχου μαθήτριας την σχολής μόδας @lisaa.france και που αποθεώθηκε... Ευχαριστούμε το γαλλικό κράτος που παραχωρεί τέτοια ιστορικά κτίρια, για πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις» σημείωσε στη λεζάντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.