Σάββατο, Νοεμβρίου 26

Καιρός να τα παραδεχτείς: Αυτά είναι τα χειρότερα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου

zodia-1024x502-1

Τα ωροσκόπια τείνουν να ζαχαρώνουν τη μοίρα μας σύμφωνα με τα ζώδια μας. Μιλάνε για τα μεγάλα πράγματα που πρόκειται να μας συμβούν και πόσο θαυμάσιοι είμαστε.

Αυτό που συνήθως δεν λένε είναι οι τρόποι που είμαστε ανυπόφοροι. Μαθαίνουμε πολλά περισσότερα για τον εαυτό μας από τα αδύνατα μας σημεία. Ας τα μάθουμε λοιπόν.

Κριός

Είστε αυταρχικός, απαιτητικός, και μερικές φορές αλαζόνας. Μπορείτε να είστε εριστικός, εάν αφεθείτε ανεξέλεγκτος. Εδώ είναι μια συμβουλή για σας Κριοί: Χαλαρώστε. Πάρε μια βαθιά αναπνοή. Χαμηλώστε τις μεγάλες προσδοκίες σας από τους άλλους.

Ταύρος

Είστε αξιόπιστοι, αλλά είστε επίσης εκπληκτικά πεισματάρης. Έχετε όρεξη για χρήματα και συχνά σαρώνετε ανθρώπους που βρίσκονται στο δρόμο σας. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ εκδικητικός με το πείσμα σας.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι τόσο αγαπητοί όσο και διπρόσωποι. Έχετε την τάση να χάνετε το ενδιαφέρον σας για ανθρώπους και πράγματα πολύ εύκολα. Μπορείτε να γίνεστε ανώριμος πολλές φορές.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι τόσο ευαίσθητος που αισθάνεται τη ζωή σαν ένα πεδίο μάχης. Οι Καρκίνοι είναι κυκλοθυμικοί και μπορούν να επιτεθούν με θυμό ιδιαίτερα εύκολα. Συχνά αντιλαμβάνονται τους ανθρώπους να τους επιτίθεται. Να θυμάστε, σχεδόν ποτέ δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Λέων

Οι Λέοντες είναι από τα πιο μάταια και εγωκεντρικά ζώδια. Αποζητάτε τη προσοχή και απαιτείτε έπαινο για να είστε ευτυχισμένος. Μάθετε να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας για μια φορά.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι τσιγκούνηδες. Είστε τελειομανείς, και όταν νομίζετε ότι κάτι είναι τέλειο και κάποιος άλλος διαφωνεί, έχετε την τάση να πηγαίνετε κόντρα. Ηρεμήστε και καταλάβετε ότι θα υπάρξουν και σφάλματα.

Ζυγός

Ζυγοί, είστε επιφανειακοί και αναποφάσιστοι. Σοβαρά, πάρτε μια απόφαση.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός τείνει να γίνεται απαιτητικός και θέλει να ελέγχει ανθρώπους και πράγματα. Μισείτε την αλλαγή και έχετε πρόβλημα να συγχωρείτε. Το τελευταίο, ειδικότερα, είναι κάτι που αξίζει να το δουλέψετε. Μάθετε να αφήνετε τα πράγματα να κυλάνε.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ένα ξερόλας, απότομο και δογματικό πρόσωπο. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, είστε αποκομμένος, κάνοντας τη σκληρότητα να σας βγαίνει εύκολα. Θυμηθείτε να συμπονείτε τους άλλους.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως ανησυχεί υπερβολικά για τα πάντα και συχνά είναι πολύ άκαμπτος. Μη ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο εργασίας, και μην ενδίδετε στη φύση σας.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι σιωπηλός, αλλά θανάσιμος. Είστε ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί όταν θυμώνετε και έχετε πρόβλημα να ανοιχτείτε. Μάθετε να ανοίγεστε με τις σκέψεις σας.

Ιχθύες

Οι Ιχθείς είναι οι χαμένοι στα σύννεφα των ζωδίων. Έχετε πρόβλημα να είστε μέρος της πραγματικότητας και αυτό αντανακλάται στους ανθρώπους γύρω σας. Η φαντασία σας είναι καλή, αλλά μην ξεχνάτε να ζείτε στον πραγματικό κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .