Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Πόπη Μαλλιωτάκη: Ποια είναι σήμερα η σχέση της με την Αγγελική Ηλιάδη

Πόπη Μαλλιωτάκη: Ποια είναι σήμερα η σχέση της με την Αγγελική Ηλιάδη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη κι ο γιος της, Βασίλης Λαζαρίδης, έδωσαν συνέντευξη στην «Super Κατερίνα», με αφορμή την πρόταση που τους έγινε από εταιρία παραγωγής να κάνουν τη ζωή τους ριάλιτι. Η τραγουδίστιρα μίλησε για τις σχέσεις της σήμερα με την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά και για τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Τουλάχιστον από την πλευρά μου το έχω σκεφτεί πάρα πολύ ώριμα. Έχω βάλει τους εγωισμούς στην άκρη και κοιτώ το συμφέρον του παιδιού μου. Να έχει καλές σχέσεις με τον αδερφό του» ανέφερε αρχικά ηυ Πόπη Μαλλιωτάκη για τις σχέσεις της με την Αγγελική Ηλιάδη.

«Τουλάχιστον από την πλετρά μου το έχω σκεφτεί πάρα πολύ ώριμα. Έχω βάλει τους εγωισμούς στην άκρη και κοιτώ το συμφέρον του παιδιού μου. Να έχει καλές σχέσεις με τον αδερφό του» ανέφερε αρχικά ηυ Πόπη Μαλλιωτάκη για τις σχέσεις της με την Αγγελική Ηλιάδη.

«Όταν με γνώρισε (ο Μπάμπης Λαζαρίδης), του είπα ότι έχω ένα παιδί από τον πρώτο μου γάμο. Αυτό το αγκάλιασε και δεν το ξεχώρισε ποτέ από τον Βασίλη. Ένας πολύ σοβαρός λόγος που ερωτεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο, ήταν ότι αγαπούσε ό,τι ήταν δικό μου… Δεν συγχώρησα τις απιστίες του. Πάντα έψαχνα το γιατί. Εγώ ήμουν κεράκι αναμμένο απέναντί του. Οι απιστίες δεν συγχωρούνται. Του μιλούσα, επειδή είχαμε το παιδί. Αλλά δεν μέναμε και μαζί», δήλωσε η Πόπη Μαλλιωτάκη.


govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.