Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Ισχυρή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κωνσταντινούπολη, με τον μέχρι στιγμής αριθμό των νεκρών να να φτάνει στους έξι και των τραυματιών στους 50. 

Όπως αναφέρει η Hurriyet, η έκρηξη σημειώθηκε σε κατάστημα στην οδό Ιστικλάλ, έναν από τους εμπορικότερους δρόμους, στην περιοχή Μπεγιογλού της Κωνσταντινούπολης. Η έκρηξη έγινε σε μια στιγμή που η οδός Ιστικλάλ ήταν πλημμυρισμένη από πολίτες που είχαν βγει για ψώνια. Το σημείο της έκρηξης βρίσκεται σε απόσταση περίπου πέντε λεπτών από την πλατεία Ταξίμ.

Στην περιοχή στάλθηκε μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων και αστυνομικών ομάδων. Η αιτία της έκρηξης δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη. Ωστόσο, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, που προέβαλαν βίντεο από κάμερα ασφαλείας, θεωρείται ότι προκλήθηκε από βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε σακούλα και είχε αφεθεί στον δρόμο. 

Δείτε βίντεο με την στιγμή της έκρηξης: 

 

https://www.zougla.gr/kosmos/article/ekriksi-stin-konstantinoupoli---toulaxiston-11-travmaties

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.