Δευτέρα, Νοεμβρίου 7

«Βόμβες» Βαξεβάνη από Άρειο Πάγο: «Υπάρχει ένα ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης με εγκληματικό εγκέφαλο τον Μητσοτάκη»

Τι δήλωσε ο Κώστας Βαξεβάνης έξω από τον Άρειο Πάγο μετά τις νέες αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο των υποκλοπών - Δείτε τις δηλώσεις

«Υπάρχει ένα ενιαίο κύκλωμα παρακολούθησης, με ένα εγκληματικό κέντρο για τη Δημοκρατία, με εγκληματικό εγκέφαλο τον κ. Μητσοτάκη», υπογράμμισε εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο ο Κώστας Βαξεβάνης.

«Καμία εξέταση δεν έγινε, καμία άρση απορρήτου, καμία προσπάθεια έρευνας. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτό έχει επιλέξει ο κύριος Μητσοτάκης», συμπλήρωσε.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento μετέβη στις 11 το πρωί της Δευτέρας στον Άρειο Πάγο, μετά τις νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο των υποκλοπών, προκειμένου να θέσει θέματα που προκύπτουν από την έρευνα για τα ονόματα που παρακολουθούσε το «σύστημα Μαξίμου».

Τον Κώστα Βαξεβάνη συνόδευσε στον Άρειο Πάγο ο δικηγόρος και υπεύθυνος Δικαιοσύνης της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μαντζουράνης.

https://www.koutipandoras.gr/article/vomves-vaxevani-apo-areio-pago-yparchei-ena-eniaio-kykloma-parakolouthisis-me-egklimatiko-egkefalo-ton-mitsotaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .