Τετάρτη, Νοεμβρίου 2

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο»

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο»

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην «Γη της Ελιάς», ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε: «Φαντάζομαι ότι θα λυθεί η παρεξήγηση με τη Χάιδω και θα ξαναβρεθεί με το Λυκούργο γιατί όλοι όταν περνάνε τα χρονιά θέλουν ένα αποκούμπι».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός σημείωσε ότι  έχει κάνει τρεις γάμους και αποφάσισε λόγω συνθηκών να μείνει μόνος του: «Από τα 70 και μετά αν ψάξεις να βρεις το αποκούμπι σου πρέπει να είσαι ηλίθιος. Στην ηλικία που είμαι εγώ ή πρέπει να ψάξεις μια 25ρα ή μια άνω των 65, που αυτή η ηλικία δεν με αφορά. Συγγνώμη κορίτσια αλλά και εγώ δεν σας ενδιαφέρω».

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης ακόμη μίλησε και για τους δυο του γιους, που είναι σήμερα 23 και 33 ετών.

«Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου… Έφυγα από την πατρίδα μου. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελο μου είναι καθαρό στην πατρίδα μου», πρόσθεσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός μίλησε για τον εθισμό του στον τζόγο: «Χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο».

Όσον αφορά την απόφαση να επιστρέψει μόνιμα στην Κρήτη  όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις του στην «Γη της Ελιάς», είπε: «Όταν τελειώσει η εργασία μου εδώ, ο Γιώργος σας χαιρετά και κατεβαίνει στο σπίτι του στην Κρήτη εκεί όπου γεννήθηκε. Το σπίτι του πατερούλη του και θα βρίσκεται εκεί στον μπαξέ του. Όχι να μονάσω και τέτοια τρελά και παλαβά, απλά να ζήσω κι εγώ ήρεμα και χαλαρά όσο μου μένει».

Δείτε το βίντεο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .