Δευτέρα, Νοεμβρίου 21

«Κιβωτός του Κόσμου»---Κάνε το καλό να σε βρει το κρίμα!

Η Κιβωτός του κόσμου είναι σαν ένα σπίτι που θα πρέπει όλα τα άτομα που βρίσκονται μέσα να  συμβάλουν σε διάφορες δουλειές για να μπορέσουν να βιώνουν την καθημερινότητα. Γιατί έτσι δεν γίνεται σε όλες τις οικογένειες; Τα παιδιά που μεγαλώσαμε σε αγροτικά χωριά δεν βοηθούσαμε από μικρά στα χωράφια; Πηγαίναμε σχολείο κι όταν είχαμε χρόνο δουλεύαμε και στα κτήματα. Εκεί έτρωγαν εκεί κοιμόταν, πλήρωνε η κιβωτός όλα τα έξοδά τους, που είναι το παράλογο να βοηθούν κι αυτά; Οι ρομά κάνουν 12 παιδιά τα παρκάρουν στην κιβωτό και δε θέλουν να κάνουν απολύτως τίποτα. Ενώ αυτοί  βάζουν τα παιδιά τους από μικρά να ψάχνουν με καρότσια

στα σκουπίδια για ότι μπορεί να πουληθεί. Αυτή δεν είναι δουλειά; Στη κιβωτό δεν υπάρχει υπηρετικό προσωπικό για δουλειές όλοι πρέπει να βοηθούν αφού εκεί είναι το σπίτι τους, για να μη τρελαθούμε. Υπάρχουν και παραβατική συμπεριφορά από παιδιά τι να έκαναν να μη τα μάλωναν; Όπως οι γονείς μαλώνουν τα παιδιά τους αν κάνουν κάτι παραβατικό. Βγαίνει τώρα η κάθε κατακαημένη και καταγγέλλει ανοησίες για παιδική εργασία, ποια εργασία; Πέσανε όλοι να κατακρεουργήσουν τον ΠαπαΑντώνιο ΕΛΕΟΣ! Αυτό είναι το ευχαριστώ για  όσα τους πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια.

  Πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .