Δευτέρα, Νοεμβρίου 14

Πέθανε ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον

Πέθανε ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον

Δύσκολες ώρες περνάει η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον, η οποία γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έφυγε από την ζωή ο πατέρας της.

Η ηθοποιός, η οποία έχει ελληνικές ρίζες, έκανε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Τζον Άνθονι Άνιστον, σε ηλικία 89 ετών.

«Γλυκέ μπαμπά… John Anthony Aniston ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στα ύψη, στους ουρανούς με ειρήνη – και χωρίς πόνο. Και στις 11/11 ! Πάντα είχες τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμα μεγαλύτερο νόημα για μένα τώρα. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου», έγραψε η Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram.

Ο Τζον τιμήθηκε τον Ιούνιο με βραβείο Daytime Emmys Lifetime Achievement για τον μακροχρόνιο ρόλο του στη σαπουνόπερα «Days of Our Lives». Αν και ο Τζον δεν παρευρέθηκε στην τελετή, η Τζένιφερ ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τη διάκριση του πατέρα της.

Ο Τζον Άντονι Άνιστον, γεννημένος Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933, ήταν ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός.

Έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Victor Kiriakis στη δραματική σειρά «Days of Our Lives» του NBC, στην οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1985 και έπαιζε συνεχώς από τότε. Ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Emmy στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά το 2017.

Γεννήθηκε στην Κρήτη από τη Στέλλα Τζόαν και τον Αντώνιο Αναστασάκη και έφυγαν οικογενειακώς για τις ΗΠΑ όταν ήταν δύο ετών. Όταν έφτασαν εκεί, ο πατέρας του άλλαξε το όνομα της οικογένειας και εγκαταστάθηκαν στην Πενσιλβάνια, όπου είχαν εστιατόριο.

Απέκτησε μια κόρη, την Τζένιφερ Άνιστον (γεννημένη στις 11 Φεβρουαρίου 1969), με την πρώτη του σύζυγο, Νάνσι Ντάου, και έναν γιο τον Αλεξάντερ, με τη δεύτερη σύζυγό του Σέρι Ρούνεϊ.

.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .