Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Φάνης Μουρατίδης: «Αν το παιδί μου, μού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος δε θα λέρωνα την προσωπικότητά του»

Φάνης Μουρατίδης: «Αν το παιδί μου, μού έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος δε θα λέρωνα την προσωπικότητά του»

Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη συμμετοχή του στη σειρά «Maestro», αλλά και τις δύσκολες καταστάσεις που έχει βιώσει στη ζωή του.Ο δημοφιλής ηθοποιός, με αφορμή τον ρόλο που υποδύεται στην επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ρωτήθηκε για το τι θα έκανε, αν μελλοντικά ο γιος του, 

του ανακοίνωνε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Εγώ σαν γονιός θα κάνω αυτό που θέλει το παιδί μου σε όλα τα επίπεδα: στην επιλογή της σεξουαλικής του ταυτότητας, στον επαγγελματικό του προσανατολισμό. Η ζωή είναι δική του και του ανήκει» δήλωσε ο Φάνης Μουρατίδης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να εμποδίσω οτιδήποτε δε θα προάγει την προσωπικότητά του και δε θα βάλω το δάχτυλό μου για να λερώσω αυτή την προσωπικότητα».
govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.