Τετάρτη, Νοεμβρίου 2

Δεν υπάρχει αύριο. Κυβερνάει μια εγκληματική οργάνωση. Τα χειρότερα είναι πολύ κοντά.


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Η ΧΩΡΑ. ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ EINAI ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Η Ελλάδα έχει να επιλύσει βασικά θέματα και ένα απο αυτά είναι η λειτουργία των θεσμών και η διάλυση του παρακράτους. Οι τεχνητές αναπνοές, τα τεχνάσματα επιβίωσης και τα επικοινωνιακά κόλπα έχουν όλα ένα τέλος. Το ίδιο έργο για πάντα έχει γίνει βαρετό. Πολύς κόσμος έχει καταλάβει.

Δεν μπορεί η πολιτική μιας χώρας να περιστρέφεται συνέχεια γύρω απο τρία θέματα, τα εμβόλια,

τα εξοπλιστικά και τη διαχείριση του ψέμματος με τα ΜΜΕ και τους κλόουν που χορεύουν στις οθόνες. Δεν μπορεί ένα κράτος να έχει τους χειρίστους στην εξουσία, τις πόρδες στις παρελάσεις και όπου χρειάζεται ένα καλοταϊσμένο θυρωρό, να αναμεταδίδει στο 16μελές, που είπε και ο Άλεξ Σ. στο Συνέδριο της Οξφόρδης στη Λάρισα.

Μια κυβέρνηση δεν μπορεί να επιβάλει σέ ένα λαό ό,τι της κατέβει με νομικά παρατράγουδα. Τα σημεία των καιρών είναι όλα αρνητικά πλέον για τη κυβέρνηση κατά πρώτον. Η κατάσταση δεν σώζεται για τους πάνω απο τη μπάρα.

  • Για το κορωναϊό ότι είπα και έγραψα επαληθεύτηκε διεθνώς.
  • Για τα εξοπλιστικά μίλησα για πυραύλους και για UAV. Επαληθεύτηκα στην Ουκρανία.
  • Για τα κοιτάσματα και την ΑΟΖ έχω γράψει βιβλία. Τα παρέδωσαν και τα δύο.

Σαν χόμπυ τα βαρέθηκα. Δεν είστε και ο εξυπνότερος λαός του κόσμου…

Μην ακούτε τα ψεύτικα εθνικά εμβατήρια. Υποδομές στη χώρα δεν υπάρχουν και χωρίς αυτές δεν γίνεται τίποτα. Η Ελλάδα είναι πάτος σε όλα. Η φτώχεια θα είναι συνέχεια μπροστά σας. Τα έχω πεί απο αιώνες αυτά. Τα περί Great Reset είναι τρίχες.

Μια μεγάλη εθνική ήττα είναι λογική και αναμενόμενη. Μετά τα 3 νμ χωρικά ύδατα στο Αιγαίο τί άλλο μένει να δώσουν;

  • Χιλιάδες στρέμματα αλιευτικών ζωνών ξεπούλησε ο Μητσοτάκης. Μόνο απο τη θάλασσα το καθημερινό θα έβγαινε…
  • Χρόνια αφήνουν τα αεροπλάνα ηλεκτρονικού πολέμου της Τουρκίας να καταγράφουν με φωτογραφίες περιοχές της Ελλάδας με στόχο τη χρήση τους αντί για GPS σε UAV και πυραύλους.
  • Δεν είναι τυχαίο πως πλέον πολλοί Έλληνες απευθύνονται σε ξένους οργανισμούς και στο ευρωκοινοβούλιο για να βρούν το δίκιο τους.

Δεν ελπίζω. Το καράβι βυθίζεται απο μέσα. Η επιβίωση της χώρας δέν είναι κάτι πλέον που μπορεί να πετύχει ο καθένας που έχει γράψει χιλιόμετρα στη πολιτική ή μια ομάδα κάποιων που απλά θέλουν και που λένε ότι μπορούν.

Το Αύριο δεν έχει την ίδια γλώσσα με το Χθές που πεθαίνει. Είμαι πλέον σε αναμονή του θανάτου όλων.

ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Εγώ δεν είμαι με κανένα κόμμα εδώ και 39 χρόνια. Στηρίζω τη καλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Αντιπολίτευση 10 χρόνια έχω κάνει σε όλους. Χειρότερος με μεγάλη διαφορά ο Μητσοτάκης.

Δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει ο κάθε Αντωνιάδης και με ποιόν κάνει παρέα. Αυτό που βλέπω εδώ έχει να κάνει με παρακράτος. Φοβερό μίσος κατά ενός υπόδικου απο αυτή την ομάδα με καθημερινές επιθέσεις και με την ανοχή του Facebook. Με ποιό δικαίωμα τραβάνε φωτογραφίες τα minions αυτής της ομάδας του Facebook σε όσα γράφει o Αντωνιάδης και τις αναπαράγουν στην ομάδα τους; Aυτό δεν επιτρέπεται. Μπορούν να τα κάνουν share όσα γράφει ο Αντωνιάδης, αν το επιτρέψει.

Είναι προφανές με ποιούς κάνουν παρέα τα minions με τα fake profiles της ομάδας αυτής και η τακτική που ακολουθούν με τη κάλυψη της αστυνομίας και της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπου όπως βλέπετε στη παραπάνω φωτογραφία δίνουν reports και όπως έλεγξα στο twitter το κάνουν συνέχεια και για άλλους που είναι κατά των εμβολίων. Τον ρόλο ασφαλίτη παίζουν.

  1. Τραβάνε φωτογραφίες άρθρων χωρίς άδεια απο profiles,
  2. τις ανεβάζουν στην ομάδα τους,
  3. τις σχολιάζουν αρνητικά,
  4. κάνουν bullying,
  5. μετά όλοι μαζί κάνουν πολλές συνεχείς αναφορές στο Facebook αν κάποιος τους απαντήσει με το ίδιο νόμισμα (αυτό θέλουν) και έτσι
  6. κατεβάζουν τα profiles αυτών που καταδιώκουν στο Facebook.
  7. και δεν το κάνουν μόνο για τον Αντωνιάδη! 

Φαίνεται πως στη παρέα τους με την αστυνομία είναι και ο Αλικάκος των Hoaxes και του υπ. Αμυνας του Παναγιωτόπουλου. Δέστε και εδώ. Η τακτική η ίδια. Θάψιμο στο θάψιμο.

Την ανάρτηση αυτή για τον Αλικάκο την ανέβασε κάποιο μέλος αυτής της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ. ΖΗΤΩ Η ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ.

Και διορισμένη απο τον Δένδια στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων. Αυτοί είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .