Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ! «Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο, αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου»

1-44

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά ήταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα με τα μαλλιά του και τις αποτυχημένες εμφυτεύσεις που είχε κάνει στο παρελθόν.

«Τις τρεις πρώτες μέρες πρέπει να φοράς ένα κολάρο για να μην πηγαίνει το κεφάλι δεξιά και αριστερά και δημιουργήσει πρόβλημα στα μοσχεύματα. Οπότε το πρήξιμο αντί να φύγει κατευθείαν κάτω

μαζεύτηκε στα μάγουλα και ευτυχώς γιατί δεν πήγε στα μάτια μου. Όλα πήγαν καλά όμως», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ανέφερε επίσης: «Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου, πολλές τούφες. Τα μαλλιά μου τα είχα ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Είχα βαρεθεί τα μαλλιά μου και μία μέρα περνάει ένας οικογενειακός μας φίλους και ενώ συζητούσαμε για μαλλιά μου μίλησε για έναν Βραζιλιάνο γιατρό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στην εμφύτευση μαλλιών. Είναι επικίνδυνο και πρέπει να προσέξεις πολύ, μπορεί να σου καταστρέψει το πρόσωπο. Το άγχος να φέρω τα top models του εξωτερικού με έκανε και έχασα μαλλιά μου. Εκείνη την περίοδο έχασα τα μαλλιά μου σε πολύ μικρό διάστημα».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%a1%ce%95%ce%99-%ce%9f-%ce%9a%ce%a9%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%a4%ce%a3%ce%9f%ce%a3-%ce%94%ce%b5%ce%bd-%ce%be%ce%ad%cf%81%cf%89-%ce%b1%ce%bd-%cf%86%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.