Τρίτη, Νοεμβρίου 22

Το Ισλαμαμπάντ μας φέρνει νέους ”εργάτες”!-Επίσκεψη πακιστανού Υπουργού στην Ελλάδα- ”Θα υπογράψουμε συμφωνίες”-”Έγκλημα” της Κυβέρνησης


Ο υπουργός της Πακιστανικής Διασποράς, Sajid Hussain Turi αναχώρησε τη Δευτέρα από το Πακιστάν για δεκαήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελβετία, τη Ρουμανία, την Ελλάδα και την Πορτογαλία, όπου θα συναντηθεί με τις αρμόδιες αρχές και με μέλη των πακιστανικών κοινοτήτων!


Σύμφωνα με τα πακιστανικά ΜΜΕ: ”σκοπός της επίσκεψης είναι να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες απασχόλησης για Πακιστανούς σε διάφορες χώρες, να συζητήσει τα προβλήματα της πακιστανικής κοινότητας με τις αρχές των αντίστοιχων χωρών και να προωθήσει τις διμερείς σχέσεις.


Σχεδιάζει επίσης να συναντήσει τον γενικό διευθυντή της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) στη Γενεύη και να συζητήσει μαζί του την αποκατάσταση και την ανακούφιση των εργαζομένων που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στο Πακιστάν.

Σύμφωνα με την κυβερνητική έρευνα, οι πρόσφατες πλημμύρες έχουν αφήσει 3,6 εκατομμύρια εργαζομένους άνεργους.


Το Υπουργείο Υπερπόντιων Πακιστανών και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, με την υποστήριξη της ΔΟΕ, έχει ήδη ξεκινήσει ένα πρόγραμμα cash-for-work για την αποκατάσταση των πληγέντων από τις πλημμύρες εργαζομένων στο Balochistan και Sindh, το οποίο θα επεκταθεί σε όλες τις πληγείσες περιοχές της χώρας. .


Ο ομοσπονδιακός υπουργός, πριν από την αναχώρηση, είπε ότι η Ρουμανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Ελλάδα και άλλες δυτικές χώρες χρειάζονται εργατικό δυναμικό μεγάλης κλίμακας.


«Έχουμε προγραμματίσει να υπογράψουμε συμφωνίες με διάφορες χώρες για την αποστολή Πακιστανών εργαζομένων και επαγγελματιών εκεί», είπε.


Ανέφερε επίσης ότι θα συνομιλήσει με τις αρχές των αντίστοιχων χωρών για να διευκολυνθεί η διαδικασία απόκτησης βίζας και μετανάστευσης, ώστε το μέγιστο εργατικό δυναμικό και οι επαγγελματίες του Πακιστάν να σταλούν σε αυτές τις χώρες το συντομότερο δυνατό.”

Τι σημαίνουν όλα αυτά;


Πλέον η κυβέρνηση έχει γίνει έρμαιο των πακιστανικών επιδιώξεων! Η κυβέρνηση θα προχωρήσει, ή μάλλον καλύτερα θα ”σφραγίσει” την συμφωνία με τους Πακιστανούς.


Μάλιστα ο κ. Μηταράκης το είχε δηλώσει ξεκάθαρα πριν λίγες ημέρες! ”«Προάγουμε την νόμιμη Μετανάστευση στους εργάτες. Έχουμε ήδη συμφωνίες με το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές κλπ. Χρειαζόμαστε τους νόμιμους μετανάστες και έχουμε εργασίες για να μπορέσουν να διαβιώσουν αξιοπρεπώς», σημείωσε ο Νότης Μηταράκης, υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.”


Μην ξεχνάμε, πως ο Πακιστανός “δημοσιογράφος” Syed M.Jamil, μαζί με τον Επιτετραμμένο της Πακιστανικής Πρεσβείας Azeem Khan (Nο1 αυτή την στιγμή), παρέθεσαν δείπνο σε όλη την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης. Εκεί “προέτρεψαν” για την μετατροπή του νόμου 4251/2014 απο 7 σε 5 έτη.


Πλέον η Κυβέρνηση Μητσοτάκη προωθεί τον εποικισμό της χώρα με ισλαμιστές!


https://directus.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .