Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία κλείνουν τη Μάγχη στους Αλβανούς


Ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ ζήτησε από τον Υπουργό Εσωτερικών του να υπογράψει τη συμφωνία, που την καθόρισε ως την πιο σημαντική από ποτέ, με τους Γάλλους για την αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστών.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός θα συναντηθεί αύριο με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στη σύνοδο κορυφής της COP27 στην Αίγυπτο για να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες.

Η συμφωνία, την οποία το Ηνωμένο Βασίλειο ελπίζει να υπογράψει τις επόμενες εβδομάδες, θα σήμαινε αύξηση των Γάλλων αξιωματικών που περιπολούν στην ακτογραμμή.

Η συμφωνία έρχεται μετά τον συναγερμό που σήμανε η Βρετανία για τον υψηλό αριθμό Αλβανών μεταναστών που διασχίζουν τη Μάγχη.

Η Daily Mail επισημαίνει ότι οι Αλβανοί πληρώνουν χιλιάδες λίρες για να φτάσουν στη Βρετανία και κάνουν ψευδείς ισχυρισμούς για να λάβουν άσυλο.

Όπως σημειώνεται, το Ηνωμένο Βασίλειο δαπανά πάνω από 57 εκατομμύρια λίρες ετησίως για τους Αλβανούς εγκληματίες στις φυλακές του.
The Hellenic Information Team

               

https://taxalia.blogspot.com/2022/11/blog-post_517.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.