Σάββατο, Νοεμβρίου 26

«Φορτσάρει» για δήμαρχος η Μαρίνα Πατούλη – Κατεβαίνει υποψήφια στο δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Μπορεί το 2019 να της «ξέφυγε» όμως δε σκοπεύει να κάνει το ίδιο και με το 2023

«Φορτσάρει» για δήμαρχος η Μαρίνα Πατούλη – Κατεβαίνει υποψήφια στο δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ότι δεν πέτυχε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2019 είναι αποφασισμένη να πετύχει σε αυτές τις εκλογές η Μαρίνα Πατούλη.

Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, θα είναι επίσημα υποψήφια δήμαρχος για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε σε συνέντευξή της σε ιστοσελίδα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες.

«Απαντώ, όπως με ρωτήσατε. Ευθέως. Ναι. Θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης. Όπως γνωρίζετε, ο Τάσος Μαυρίδης, επί 8 χρόνια Δήμαρχος, έχει ανακοινώσει ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του. Οι καθημερινές συζητήσεις μου με δημότες, γυναίκες και άνδρες, αλλά και στελέχη της αυτοδιοίκησης, τόσο στην Πεύκη, όσο και στη Λυκόβρυση, αποτυπώνουν ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα για μία υποψηφιότητα με όραμα και σχέδιο για το Δήμο μας, με γνώση και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, αλλά και με διάθεση για πολλές και σημαντικές αλλαγές», δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη.

 pronews.gr στο Instagram

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, η Μαρίνα Πατούλη δεν διεκδίκησε την υποψηφιότητα στο Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης, λόγω της σχέσης της με τον νυν Περιφερειάρχη, αν και κατάφερε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου.

 pronews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .