Πέμπτη, Νοεμβρίου 10

Αυτός είναι ο βιαστής της Νίκαιας

Αυτός είναι ο βιαστής της Νίκαιας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του Αλβανικής καταγωγής δράστη. 

Πρόκειται για τον Sulollari Kledi, ο οποίος συνελήφθη στις 6 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και βαριά σωματική βλάβη.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 6-11-2022 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) (σχετικό το από 7-11-2022 Δελτίο Τύπου).

Σε βάρος του αλλοδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού και βαριά σωματική βλάβη.

Πρόκειται για τον: SULOLLARI (επ.) KLEDI (ον.) του RAKIP και της ALKETA, γεννηθέντα την 26-1-1994 στην Αλβανία».

Το χρονικό

Ο Sulollari Kledi συνελήφθη νωρίς το πρωί της Κυριακής, 6 Νοεμβρίου, στη Νίκαια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), αφότου ακολούθησε μια 20χρονη την ώρα που μετέβαινε στην οικία της και την ακινητοποίησε με σκοπό να τη βιάσει. Η κοπέλα προσπάθησε να τον αποτρέψει καλώντας σε βοήθεια και τότε ο 28χρονος της επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τη. Στη συνέχεια ο 28χρονος τράπηκε σε φυγή.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν έναν ύποπτο, ο οποίος οδηγήθηκε στο Τ.Α. Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη και εξακριβώθηκε ως ο δράστης της επίθεσης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, σε συνεργασία με το Τ.Α. Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, διερευνάται η συμμετοχή του και σε τυχόν άλλες περιπτώσεις αντίστοιχων αδικημάτων σε βάρος γυναικών.

https://www.zougla.gr/greece/article/aftos-ine-o-viastis-tis-nikeas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .