Δευτέρα, Νοεμβρίου 7

Σημ. Να μην ξεχάσω να ξαναψηφίσω τον Κυριάκο!!!

Σημ. Να μην ξεχάσω να ξαναψηφίσω τον Κυριάκο!!!

Του Όφι Ιοβόλου

Αφού έτσι θέλουν ο Μητσοτάκης, οι… άριστοι και οι λοιποί καθεστωτικοί παπαγάλοι, έτσι θα πράξουμε.

Κυριάκο δαγκωτό λοιπόν για να ολοκληρωθεί το… όραμα της Αγίας Οικογένειας. 

Για μια Ελλάδα πλήρως ελεγχόμενη από τους δυνάστες που υποδύονται τους συμμάχους και τους εταίρους της. Με συγκυβερνήτη τον επεκτατικό τραμπούκο γείτονα, ο οποίος

επιτέλους θα αποκτήσει τον απαιτούμενο χώρο στο Αιγαίο για να αναπνεύσει ο δύσμοιρος.

Για μια Ελλάδα πλήρως υποταγμένη στους οπλάδες του μητσοτακισμού. Και τι έγινε που θα αραχνιάσουν τα χρυσοπληρωμένα όπλα; Το ζήτημα είναι να είναι υγιείς για να πίνουν εσαεί στην υγειά των κορόιδων που τους φουσκώνουν τα πορτοφόλια διά της φορολογικής αφαίμαξης.

Για μια Ελλάδα πλήρως παραδομένη και στους υπόλοιπους γνωστούς-άγνωστους νταβατζήδες του μητσοτακισμού και της παρασιτικής οικονομίας που παριστάνουν την ελίτ της τρομάρα τους, ώστε να συνεχίσουν κι αυτοί ανεμπόδιστοι να πλουτίζουν με τον ιδρώτα του λαού.

Για μια Ελλάδα πλήρως υποδουλωμένη στους Πάτσιδες του μητσοτακισμού για να μην πτωχεύσει ποτέ η Μητσοτάκης Α.Ε. (πολιτικά εννοείται… σύντροφοι κοψοχέρηδες, αμέσως να ρίξετε λάσπη στον ανεμιστήρα).

Για μια Ελλάδα πλήρως παρακολουθούμενη από τους ωτακουστές του μητσοτακικού παρακράτους για να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από όσους επιχειρούν να υπονομεύσουν το… θεάρεστο έργο του… μεγάλου τιμονιέρη.    

Για μια Ελλάδα πλήρως μπολιασμένη με όλους τους… πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο για να καταντήσουν οι γηγενείς μειοψηφία και να πάψουν να έχουν απαιτήσεις επειδή οι… άριστοι τους πίνουν το αίμα με το μπουρί της σόμπας.

Για μια Ελλάδα πλήρως ταπεινωμένη από εγκληματίες, ληστές, μαφιόζους, δολοφόνους δημοσιογράφων, παιδεραστές, βιαστές, γυναικοκτόνους κ.ο.κ., με το Μεξικό και την Κολομβία να στέλνουν συγχαρητήρια στο Μαξίμου από τη χαρά τους καθώς δε θα αποτελούν πλέον μοναδικά παραδείγματα προς αποφυγή.

Όλοι στις κάλπες λοιπόν για να μην κινδυνεύσει η εγκαθίδρυση της μητσοτακικής δυστοπίας!!!

Ιδιαίτερα οι διαβόητες… πατριωτικές δυνάμεις της ΝΔ που πούλησαν τον αγώνα για κάθαρση του έρμου τούτου τόπου, θεωρώντας ορθότερο τον αγώνα υπεράσπισης των πολιτικών τους φέουδων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .