Πέμπτη, Νοεμβρίου 10

Ρένος Χαραλαμπίδης για «Θα ήθελα να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω»: ««Από που κι ως που είναι σεξιστικό;»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόσφατο περιστατικό στον «αέρα» με την Τζένη Μελιτά

Ρένος Χαραλαμπίδης για «Θα ήθελα να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω»: ««Από που κι ως που είναι σεξιστικό;»

Μια φράση του Ρένου Χαραλαμπίδη στην Τζένη Μελιτά κατά τη διάρκεια της «επίσκεψης» του πρώτου στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» πριν μερικές μέρες συζητήθηκε έντονα. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ζήτησε από τον Φώτη Σεργουλόπουλο να μην τον διακόπτει και η Τζένη Μελιτά είπε πως ο καλεσμένος

έχει δίκιο και πρέπει να ολοκληρώσει.

Τότε ο Ρένος Χαραλαμπίδης είπε τη φράση: «Θα ήθελα να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω». Η Τζένη Μελιτά τότε αντέδρασε και του απάντησε πως αυτό που είπε ήταν «λίγο σεξιστικούλι».

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Τετάρτης (09/11) ο Ρένος Χαραμπίδης ρωτήθηκε για το περιστατικό.

«Από που κι ως που είναι σεξιστικό; Ο καθένας μπορεί να μεταφράζει όπως θέλει τα λόγια. Και καλημέρα μπορώ να σου πω και εσύ να πεις μετά ότι σου την έπεσα. Η ελευθερία του λόγου είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και έχει χυθεί αίμα για να μιλάμε ελεύθεροι. Ο δημόσιος λόγος είναι ένας λόγος που έχει συνέπειες γι’ αυτό οφείλουμε να προσέχουμε πολύ τους χαρακτηρισμούς. Εγώ δεν έκανα χαρακτηρισμούς και φυσικό είναι να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου με τρόπο που να μην προσβάλλω τον άλλο, λέγοντας αυτό που πιστεύω» είπε μεταξύ άλλων ο Ρένος Χαραλαμπίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .