Τρίτη, Νοεμβρίου 22

Η Τζούλια Φοξ ποζάρει με φόρεμα που έφτιαξε από… πεσμένα φύλλα και αφήνει λίγα στην φαντασία (βίντεο)

 «Δεν ξέρω αν πραγματικά, μπορεί να φορεθεί έξω, αλλά μου αρέσει»

Η Τζούλια Φοξ ποζάρει με φόρεμα που έφτιαξε από… πεσμένα φύλλα και αφήνει λίγα στην φαντασία (βίντεο)

Η Τζούλια Φοξ, εμφανίστηκε σε βίντεό της στο TikTok, με ένα… ιδιαίτερο φόρεμα το οποίο όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, αφήνει λίγα στην φαντασία.

Η ηθοποιός που είναι γνωστή για το εκκεντρικό της στυλ, θέλησε να δείξει στο κοινό της πως «τα πάντα μπορούν να γίνουν ρούχα» και έθεσε ως παράδειγμα το νέο της outfit, φτιαγμένο από… φύλλα που μάζεψε.

Η 32χρονη σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο δείχνει ολόκληρη τη διαδικασία που ακολούθησε για να φτιάξει το ρούχο και έγινε αμέσως viral.

Το outfit έχει τίτλο «Φθινόπωρο 2022» και για τη δημιουργία του, η Τζούλια Φοξ χρησιμοποίησε τα φύλλα που μάζεψε, ρητίνη και λεπτές αλυσίδες.

«Γεια σας παιδιά. Έχω εμμονή με τα φύλλα. Πηγαίνω στο πάρκο κάθε μέρα και τα βλέπω να αλλάζουν, οπότε εμπνεύστηκα από αυτά. Τηλεφώνησα στην κολλητή μου, την Έμμα, η οποία είναι καλλιτέχνης και τεχνίτρια ρητίνης. Καθαρίσαμε τα φύλλα, τα ανακατέψαμε με τη ρητίνη και τα αφήσαμε να παγώσουν, ώστε να μην οξυδωθούν», ακούγεται να λέει στο βίντεο.


Στη συνέχεια, όπως αναφέρει, χρησιμοποίησαν μικρά γαντζάκια και λεπτές αλυσίδες για να τα ενώσουν όλα μεταξύ τους.

pronews.gr στο Instagram

«Είναι σαν κοσμήματα σώματος, σαν να πέφτουν τα φύλλα πάνω στο κορμί σου. Είμαι κάπως εμμονική με τα φύλλα. Δεν ξέρω αν πραγματικά, μπορεί να φορεθεί έξω, αλλά μου αρέσει. Εκτός αυτούς, ήταν μια εργασία που έγινε με πολλή αγάπη», είπε.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .