Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αιφνιδίασε τον πατέρα του καλώντας τον την ώρα της εκπομπής

«Έλα μπαμπά, είμαστε στον αέρα και έχω έναν ωραίο ηθοποιό καλεσμένο και μιλάμε για τον χρόνο - Σε πήρα να μου πεις εκείνο το ποίημα που μου λες»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αιφνιδίασε τον πατέρα του καλώντας τον την ώρα της εκπομπής

Για πρώτη φορά στο πλατό του «The 2night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε τη νύχτα της Πέμπτης (3/11) στον ΑΝΤ1 τον Κώστα Φιλίππογλου. Μέσα σε όλα, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή μέχρι σήμερα δίνοντας ωραία πάσα στον παρουσιαστή να προχωρήσει σε μια ξεχωριστή εξομολόγηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα ήθελα να γυρίσω πουθενά στο παρελθόν γιατί είναι αυτή η ζωή τόσο ωραία με την αρχή και το τέλος της. Ζήσε ωραία τα χρόνια που μπορείς, μην πειράξεις κανέναν, αγάπα τους ανθρώπους, αν γίνεται να δώσεις αγάπη και να φύγει η ψυχή σου ήρεμη. Δηλαδή αν με ρωτήσεις, χωρίς να θέλω να πω ότι είμαι και σοφός, αλλά νιώθω τί κατάλαβα από αυτή την ζωή» και πρόσθεσε:

 

«Υπήρχε και ένα πολύ ωραίο ρητό που το έλεγε ο πατέρας μου. Μου επιτρέπεις να τον πάρω ένα τηλέφωνο; Θα τον πάρω! Δώσε μου ένα δευτερόλεπτο να τον πάρω, να μου πει αυτό το στιχάκι και να το ακούσεις όπως μου το έλεγε πάντα» πρόσθεσε με τρυφερότητα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέχρι να πληκτρολογήσει τον αριθμό και να καλέσει τον αγαπημένο του πατέρα, Τάσο. «Έλα μπαμπά, είμαστε στον αέρα της εκπομπής και έχω έναν πάρα πολύ ωραίο κύριο ηθοποιό, τον Κώστα Φιλίππογλου καλεσμένο και μιλάμε για τον χρόνο. Σε πήρα να μου πεις εκείνο το ποίημα που μου λες» είπε, για να λάβει την απάντηση από τον πατέρα του:

«Ήταν για τον χρόνο, οχτάστιχο και θυμάμαι να σου πω μόνο τους τέσσερις τελευταίους. Σ’ αυτή την παμφάγο, την όλη πορεία, τι τάχα μας μένει θαρρώ μ’ απορία. Μονάχα το τώρα μας μένει θαρρώ, το μόνο σημείο σχεδόν σταθερό. Σ’ αυτή τη νησίδα λοιπόν ας σταθούμε και κάθε καλό της καρπό ας γευτούμε. Στιγμή ευτυχίας ας μην πάει χαμένη, γιατί έξω απ’ το τώρα ποιος ζει ποιος πεθαίνει» απήγγειλε ο Τάσος Αρναούτογλου σε αυτή την απρόσμενη τηλεοπτική συνομιλία με τον γιο του στον αέρα του «The 2Night Show».

https://www.newsbeast.gr/media/arthro/9122179/grigoris-arnaoutoglou-aifnidiase-ton-patera-tou-kalontas-ton-tin-ora-tis-ekpobis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.