Τρίτη, Νοεμβρίου 29

Μπαμπάς λιοντάρι σκύβει για να συναντήσει το μωρό του για πρώτη φορά και είναι ότι ωραιότερο είδαμε σήμερα


Έχουν εμφανιστεί αξιολάτρευτα πλάνα, που δείχνουν την ακριβή στιγμή που ένας μπαμπάς λιονταριού συναντά το μικρό του για πρώτη φορά—κερδίζοντας περισσότερες από ένα εκατομμύριο καρδιές στο διαδίκτυο.

Το βίντεο του μπαμπά του λιονταριού, Tobia, που συνθλίβει τα μπροστινά του πόδια και το σκύψιμο για να χαιρετήσει το μικρό του ήταν ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε

ο ζωολογικός κήπος του Ντένβερ στο ζωικό βασίλειο



Οι δύο γενιές συναντήθηκαν για πρώτη φορά και οι συμπεριφορές του μεγάλου λιονταριού προς τον γιο του καθώς έσκυψε για να αλληλεπιδράσει με το μωρό του κέρδισαν αμέσως το διαδίκτυο. Πολλοί επαινούν τον πατέρα για την ευγενική του συμπεριφορά.

Τα λιοντάρια συνήθως περνούν τον περισσότερο χρόνο τους κοιμόμενοι, γρυλίζοντας και γλεντώντας με φαγητό που κυνηγούν οι λέαινες γι’ αυτά, και μερικές φορές επιτίθενται ακόμη και στα μικρά τους.

Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου του Ντένβερ δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν είδε τη σπάνια σχέση να σχηματίζεται. Δεν μπορούσαν παρά να ηχογραφήσουν ένα συναρπαστικό βίντεο με τους δύο, και να το αναρτήσουν στο Facebook. Έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.



Το χαριτωμένο λιοντάρι γεννήθηκε στον ζωολογικό κήπο και περνούσε τον περισσότερο χρόνο του γύρω από τη μητέρα του. Το προσωπικό ήθελε να δει τι θα συνέβαινε όταν θα συναντούσε για πρώτη φορά τον μπαμπά του και το κατέγραψε σε βίντεο.

Από την πρώτη του συνάντηση με τον μπαμπά, το μικρό περνούσε πολύ χρόνο μαζί του, τη μαμά του και την ετεροθαλή αδερφή του. Σήμερα, περνά τον περισσότερο χρόνο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επειδή είναι ακόμα τόσο μικροσκοπικός και χρειάζεται χρόνο για να μεγαλώσει και να γίνει πιο δυνατός.



Οι γονείς του μικρού, Neliah και Tobias είναι τόσο αξιολάτρευτοι με την προσοχή τους σε κάθε του ανάγκη!. Ελπίζουμε ότι το αξιολάτρευτο μικρό θα έχει μια ευτυχισμένη ζωή με την αιώνια οικογένειά του στον ζωολογικό κήπο του Ντένβερ.

Ο ζωολογικός κήπος του Ντένβερ ανέφερε πρόσφατα:

Τα μισά λιοντάρια της Αφρικής εξαφανίστηκαν τα τελευταία 25 χρόνια , και το είδος αντιμετωπίζει αυξανόμενες απειλές από λαθροθηρία, απώλεια θηράματος και καταστροφή οικοτόπων. Η γέννηση του μικρού είναι μια τεράστια επιτυχία για το Σχέδιο Επιβίωσης Ειδών Λιονταριού (SSP), το οποίο διασφαλίζει υγιείς, γενετικά διαφορετικούς πληθυσμούς λιονταριών στα ιδρύματα της Ένωσης Ζωολογικών Κήπων και Ενυδρείων (AZA).

Ελπίζουμε ότι βλέποντας Μικρό λιοντάρι, οι άνθρωποι θα εμπνευστούν και θα αναλάβουν δράση για να βοηθήσουν στην προστασία των άγριων ομολόγων του και άλλων άγριων ζώων σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το πολύτιμο βίντεο παρακάτω:

 

 

https://www.tilestwra.com/mpampas-liontari-skyvei-gia-na-synantisei-to-moro-toy-gia-proti-fora-kai-einai-oti-oraiotero-eidame-simera/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .