Δευτέρα, Νοεμβρίου 21

«Καμιά σωτηρία για τους διεφθαρμένους-ανίκανους μειοδότες» φωνάζουν οι… κοψοχέρηδες της ΝΔ

«Καμιά σωτηρία για τους διεφθαρμένους-ανίκανους μειοδότες» φωνάζουν οι… κοψοχέρηδες της ΝΔ

Μόνο για λύπηση είναι πλέον ο… παραλίγο Μωυσής.

Αντί να αναλάβει την ευθύνη για το… επιτελικό παρακράτος και να πράξει τα δέοντα ώστε να βγει η χώρα από το τέλμα που την έριξαν οι… άριστοι ωτακουστές, βγάζει πάλι το φάντασμα του Τσίπρα από τη ντουλάπα της Πειραιώς για να τρομάξει τους… κοψοχέρηδες νεοδημοκράτες μπας και τον ξαναψηφίσουν.

Δηλαδή τι μας λέει ο άλλοτε…

μεγάλος μάνατζερ που θα έβγαζε την Ελλάδα στο ξέφωτο;

Δεν έχει σημασία που εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια πέφτω από το ένα σκάνδαλο στο άλλο, ευτελίζοντας θεσμούς και κράτος με τη χώρα να έχει καταντήσει σαν το Μεξικό και την Κολομβία, για να εκτοξεύσω τις… μετοχές της Μητσοτάκης Α.Ε.

Δεν έχει σημασία που εκμεταλλευόμενος την κορονοκρίση, αφού γέμισα την Ελλάδα με φέρετρα λόγω των τραγικών εμμονών μου φόρτωσα στην ήδη τσακισμένη πλάτη της άλλα 50 δισ. τα οποία ως συνήθως θα πληρώσει ο καθημαγμένος λαός, για να πίνουν στην υγεία των κορόιδων οι σφουγγοκωλάριοι του μητσοτακισμού.

Δεν έχει σημασία που εξακολουθώ να πίνω το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας, εκμεταλλευόμενος αυτή τη φορά την ενεργειακή κρίση για να σκάσουν από τη μάσα οι νταβατζήδες του τομέα, εκ των οποίων κάποιοι δυσαρεστήθηκαν, προφανώς κατά τη μοιρασιά των πακέτων από το ταμείο ανάπτυξης, και τώρα θέλουν να με ρίξουν (πρόκειται για επιχείρημα που ξεγυμνώνει πλήρως τη σαπίλα του μητσοτακισμού, με τους προπαγανδιστές του Κυριάκου μέσα στον πανικό τους να το χρησιμοποιούν προς αντεπίθεση για να δείξουν ότι ο… αρχηγός είναι άσπιλος, δίχως να αντιλαμβάνονται οι δόλιοι ότι τον χαντακώνουν εντελώς).

Δεν έχει σημασία που κορόιδεψα τη δεξιά με το σκοπιανό, ούτε ότι όλο αυτό το διάστημα στρώνω τεχνηέντως το έδαφος για τις Πρέσπες του Αιγαίου υποδυόμενος τον πατριώτη, μετατρέποντας παράλληλα τη χώρα σε 51η πολιτεία των ΗΠΑ χωρίς να πάρω το παραμικρό αντάλλαγμα.

Δεν έχει σημασία που κορόιδεψα τη δεξιά και στο μεταναστευτικό προτάσσοντας το περιβόητο μπόλιασμα ως λύση για το δημογραφικό, για να με ψηφίζουν οι… πρόσφυγες από χώρες που δεν έχουν πόλεμο άνευ απαιτήσεων.

Δεν έχει σημασία που κάθε είδους εγκληματίες… επιτελούν ανεμπόδιστα το θεάρεστο έργο τους, ούτε ότι δημοσιογράφοι δολοφονούνται μέρα μεσημέρι, καθώς κι ότι κάθε διεστραμμένος έχει βγει από το άθλιο λαγούμι του διαπράττοντας τα αίσχη του αμέριμνος διότι γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα… πέσει στα μαλακά.

Δεν έχει σημασία που λαδώνω ανοιχτά μέσω… πετσωμένων λιστών την πλειοψηφία των ΜΜΕ για να με λιβανίζουν νυχθημερόν ρίχνοντας τη δημοσιογραφία στο βάραθρο της ανυποληψίας.

Δεν έχει σημασία που κατάκαψα τη μίση Ελλάδα και καθήλωσα αστικά κέντρα επειδή χιόνισε μεσημέρι κι όχι βράδυ, επιχειρώντας γελοιωδώς να επισκιάσω την ανικανότητά μου επικαλούμενος την κλιματική αλλαγή.   

Σημασία έχει να μην επιστρέψει ο Τσίπρας και… καταστραφεί η Ελλάδα!!!

Στο άκουσμα βέβαια των παραπάνω οι… κοψοχέρηδες νεοδημοκράτες μειδιούν φωνάζοντας «καμιά σωτηρία για τους διεφθαρμένους-ανίκανους μειοδότες».

Η συνέχεια στις κάλπες.

Αν φυσικά καταφέρει ο Κυριάκος να φτάσει μέχρι εκεί.

Το πιάσατε νομίζουμε το υπονοούμενο…    

ΥΓ. Άσχετο και συνάμα σχετικό. Ο Δένδιας μάλλον κάνει τα πάντα για να κερδίσει η Όλγα. Το πιάσατε πιστεύουμε κι αυτό το υπονοούμενο…

 https://antinews.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%86%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%cf%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .