Πέμπτη, Νοεμβρίου 3

Το Κρεμλίνο προαναγγέλλει σκληρά αντίποινα κατά της Μεγάλης Βρετανίας!

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΕ ΡΩΣΙΑ

Σοβαρότατη κλιμάκωση

Ο ρόλος του Ηνωμένου Βασιλείου στις επιθέσεις στον ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας και τους αγωγούς Nord Stream δεν μπορεί απλώς να αγνοηθεί, η Μόσχα εξετάζει τα επόμενα βήματά της.

Η επίθεση στον κόλπο της Σεβαστούπολης κατευθύνθηκε και συντονίστηκε από τις βρετανικές ειδικές υπηρεσίες. Τέτοιες ενέργειες δεν μπορούν να μείνουν ακριβώς έτσι. Θα σκεφτούμε

περαιτέρω βήματα, δήλωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική έως και εφιαλτική. Η Ρωσία καταλογίζει ουσιαστικά στους Βρετανούς στρατιωτικά χτυπήματα κατά στρατιωτικών αλλά και μη στρατιωτικών στόχων. Διότι ο αγωγός Nord Stream θεωρείται μη στρατιωτικός στόχος.

Όταν λοιπόν ο Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου κάνει μία τέτοια δήλωση, δεν μπορεί να αναφέρεται μόνο σε διπλωματικά και οικονομικά αντίποινα. Πρόκειται για μία σοβαρότατη εξέλιξη και αλίμονο σε όποιον δεν το καταλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .