Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Μάστιγα οι απλήρωτοι λογαριασμοί από ενοικιαστές που…φεύγουν νύχτα

Οι υπέρ αυξημένες τιμές των ενοικίων σε συνδυασμό με τα αυξημένα κόστη των νοικοκυριών, παίζουν ρόλο στην ένταση του φαινομένου.
Θεσσαλονίκη: Μάστιγα οι απλήρωτοι λογαριασμοί από ενοικιαστές που…φεύγουν νύχτα

Οι καταγγελίες για ενοικιαστές που εγκαταλείπουν απροειδοποίητα τα ακίνητα ιδιοκτητών, προκαλώντας μάλιστα καταστροφές σε αυτά, έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα.

Φεύγουν απροειδοποίητα, αφήνοντας απλήρωτα ενοίκια, λογαριασμούς και, κάποιες φορές, μεγάλες φθορές πίσω τους.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι καταγγελίες για ενοικιαστές που φεύγουν νύχτα, προκαλώντας καταστροφές στα ακίνητα που αφήνουν, έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα. Η κατηγορία αυτή των ενοικιαστών παραμένει η εξαίρεση.

Οι αυξημένες τιμές των ενοικίων σε συνδυασμό με τα αυξημένα κόστη των νοικοκυριών, παίζουν ρόλο στην ένταση του φαινομένου.

Ιδιοκτήτες και μεσίτες, πάντως, προτάσσουν την συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών, ώστε να βρίσκεται από κοινού μία συμφέρουσα λύση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.