Σάββατο, Νοεμβρίου 12

Πως να γίνεις ωραία γυναίκα – Τρόποι

ωραία γυναίκα

Όλες μας αν το καλοσκεφτούμε σίγουρα θα έχουμε πρότυπο μια γυναίκα που μπορεί να είναι όμορφη μπορεί και όχι. Ωραία γυναίκα δεν σημαίνει μόνο η ομορφιά και η εξωτερική εμφάνιση ή το τέλειο σώμα. Ωραία γυναίκα σημαίνει επίσης και αυτοπεποίθηση, δυναμισμός και καλλιεργημένος χαρακτήρας. Αν έχει κάτι από αυτά τότε σίγουρα μπορούμε να την πούμε ωραία γυναίκα.

Όλες μας κατά βάθος κρύβουμε αυτήν την πανέμορφη κυρία που είτε έχουμε ξεχάσει να φανερώσουμε στον κόσμο γύρω μας είτε πιστεύουμε πως τελικά δεν την έχουμε. Δεν είναι καθόλου δύσκολο όμως να δώσουμε μια ώθηση στον εαυτό μας, κάτι σαν σπρώξιμο, προς τα έξω και να αποδείξουμε στον εαυτό μας αλλά και στο κοινό πως τελικά είμαστε ωραίες γυναίκες χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια. Αρκεί να πιστέψουμε σε εμάς.

Ανανέωσε την καρνταρόμπα σου

Είναι ένα από τα πιο απλά και βασικά πράγματα που χρειάζεται να κάνεις για να νιώσεις πρώτα εσύ καλά με τον εαυτό σου και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Πήγαινε μια βόλτα στα μαγαζιά με τις φίλες σου ή χωρίς. Χάζεψε βιτρίνες και αγόρασε ο,τι σου αρέσει. Η ψυχολογία σου θα ανέβει στα ύψη και θα γεμίσεις ξαφνικά με αυτοπεποίθηση. Διάλεξε ρούχα που σου αρέσουν αλλά και να ταιριάζουν με τον σωματότυπο σου. Πάρε την γνώμη κάποιου, άντρα κυρίως, και λάβε την υπόψιν σου. Και λέμε άντρα γιατί δεν ντύνεσαι για να εντυπωσιάσεις γυναίκες αλλά το αντρικό φύλο. Μάθε ποια χρώματα και σχέδια είναι φέτος στην μόδα και γέμισε την ντουλάπα σου με αυτά. Ξεφορτώσου ο,τι παλιό και αχρείαστο έχεις. Ένας από τους κανόνες του γνωστού φενγκ-σούι είναι πως αν θες να έρθει καινούριος εραστής στην ζωή σου πρέπει να αδειάσεις την ντουλάπα σου με ο,τι δεν φοράς. Αυτό προμηνύει με κάποιον τρόπο πως κάνεις χώρο σε κάποιον ερωτικό σύντροφο για να βάλει δικά του ρούχα στην ντουλάπα σου. Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει αυτό βέβαια αλλά πολλές γυναίκες το τηρούν. Και αν χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Άλλαξε κούρεμα ή χρώμα στα μαλλιά σου

Ακόμα μια εναλλακτική που μπορείς να εφαρμόσεις για να νιώσεις ωραία γυναίκα είναι αυτή. Πήγαινε στον κομμωτή σου και πάρε την γνώμη του. Ρώτησε τον ποιο χρώμα σου πηγαίνει στα μαλλιά και ποιο κούρεμα. Εκείνος θα σε συμβουλέψει καταλλήλως. Εμπιστεύσου τον και αφήσου στα χεράκια του. Μόλις τελειώσει το τελετουργικό του θα βγείς από το κομμωτήριο με άλλον αέρα. Θα νιώσεις τελείως άλλος άνθρωπος και θα δεις πόσα καλά σχόλια θα εισπράξεις για αυτή σου την αλλαγή. Ειδικά αν έχεις καιρό παρατήμενο τον εαυτό σου και έρχεται στα ξαφνικά μια ριζική αποκατάσταση. Και μιλάμε για μια αλλαγή στο κεφάλι, που ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο. Από την άλλη σταμάτα να νιώθεις άσχημα που δεν έχεις τα υπέροχα μαλλιά της Μαρίας ή της Ελένης γιατί μπορεί το ίδιο ακριβώς σχήμα και χρώμα να μην ταιριάζει καθόλου στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και του σώματος σου. Καθένας μας είναι ξεχωριστός και αντιστρόφως του ταιριάζει και κάτι ξεχωριστό.

Αγάπησε τον εαυτό σου

Πολύ όμορφα και καλά όλα όσα λέμε παραπάνω αλλά αν δεν αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου και δεν νιώσεις εσύ η ίδια ωραία γυναίκα μην περιμένεις να νιώσει κάτι τέτοιο κάποιος άλλος για σένα. Πρέπει να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να αγκαλιάσεις κάθε ατέλεια πάνω σου. Οι ατέλειες μας είναι αυτές που μας κάνουν ο,τι είμαστε. Ψάξε και βρες το δυνατό σημείο στην εμφάνιση σου είτε αυτό λέγεται μάτια είτε λέγεται χείλη. Βρες το και μην ξεχνάς να το αναδεικνύεις κάθε φορά. Με τον καιρό, μόλις δεθείς με τον εαυτό σου θα αρχίσεις να τραβάς όλο και περισσότερο κόσμο γύρω σου γιατί μπορεί να μην είσαι η πιο όμορφη πάνω στον πλανήτη γη ούτε η πιο γυμνασμένη είσαι όμως ένας άνθρωπος που έχει τόση αγάπη για τον εαυτό του, που του περισσεύει άλλη τόση για να δώσει σε ανθρώπους γύρω του. Υπενθύμισε κάθε μέρα σε σένα πόσο όμορφη και ξεχωριστή είσαι. Πείσε τον εαυτό σου πως έχει ιδιαίτερο εξωτερικό περιτύλιγμα. Όσο περνάνε οι μέρες τόσο θα το πιστεύεις και τόσο θα γεμίσεις με αυτοπεποίθηση και αυτοθαυμασμό.

Γυμνάσου

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από μια γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της και την σιλουέτα της. Είναι αυτόματος μαγνήτης μια γυναίκα που γυμνάζεται τακτικά και δίνει έμφαση στην καλή σωματική και φυσική της κατάσταση. Βάλε τα αθλητικά σου και την φόρμα σου και περπάτα στα διπλανά τετράγωνα. Έστω και για μισή ώρα όταν έχεις κενό. Δεν έχει σημασία πόσο χρόνο θα επενδύσεις για να γυμναστείς. Σημασία έχει να κάνεις κάτι για σένα όποτε έχεις την ευκαιρία. Είναι και αυτός ένας τρόπος να νιώσεις ωραία γυναίκα και να είσαι άξια θαυμασμού σε κάθε περαστικό που βλέπει την όρεξη σου για ζωή και, αν μη τι άλλο, γυμναστική.

Κάνε ο,τι σε κάνει χαρούμενη

Είναι ίσως ο πιο εγγυημένος τρόπος. Και μερικές από εσάς θα απορήσετε: που κολλάει να κάνω ο,τι με κάνει χαρουμένη; Κολλάει στο γεγονός πως όσο πιο πολύ θέλουμε να δείξουμε την αγάπη μας στον εαυτό μας τόσο πιο πολλά κάνουμε για να την αποδείξουμε. Δηλαδή ας πούμε ότι είσαι με κάποιον πάρα πολλά χρόνια και είναι λογικό να τον αγαπάς. Σίγουρα θα θες να του το δείχνεις κάθε μέρα και με κάθε τρόπο. Θα θες να τον κάνεις να γελάει, θα θες να είσαι δίπλα του σε κακές και καλές στιγμές κοκ. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τον εαυτό σου. Με το να κάνεις πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη και αισθάνεσαι πλήρης του δείχνεις πως τον αγαπάς με το να του προσφέρεις όλα τα αγαθά που τον κάνουν χαρούμενο. Μπορεί να σου αρέσει να ζωγραφίζεις, να παίζεις μπάσκετ, να χορεύεις. Βρες χρόνο όπως και δήποτε και δώσε στον εαυτό σου την χαρά να ασχοληθεί με κάτι που του αρέσει. Και ναι, κάτι τέτοιο έχει άμεση σχέση με μια όμορφη γυναίκα γιατί όπως προείπαμε η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Από την αγάπη που νιώθουμε για τον εαυτό μας και από όλα αυτά που του προσφέρουμε.

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από μια γυναίκα που μυρίζει ωραία, που έχει περιποιημένα άκρα, πρόσωπο και μαλλιά. Φτάνει ένα διακριτικό μακιγιάζ, αναλόγως την περίσταση, ένα γλυκό άρωμα και λίγο λαδάκι για τα μαλλιά. Ωραία γυναίκα δεν γίνεσαι με το να βάφεσαι έντονα και να κάνεις τρελά σχέδια στα μαλλιά. Η ομορφιά μιας γυναίκας φαίνεται από το πόσο διακριτικά συνδυάζει μακιγιάζ, μαλλιά και ντύσιμο καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.Είναι γοητευτικό επίσης να έχεις ωραία νύχια, καλοβαμμένα και καθαρά χωρίς να τα δαγκώνεις και να φαίνονται φαγωμένα. Για να γίνεις ωραία γυναίκα ακόμα και η λεπτομέρεια παίζει ρόλο και κάνει την διαφορά. Κάποτε κάποια πού γνωστή σχεδιάστρια μόδας είχε πει: Να βγαίνεις πάντα περιποιημένη και καλοντυμένη από το σπίτι. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου.dynamikhgynaika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .