Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Είναι τραγικό αυτό το πράγμα που γίνεται, δεν συμφωνώ καθόλου»

Παύλος Ευαγγελόπουλος

«Είναι λάθος να μπαίνουν στο χώρο άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική», είπε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» έδωσε ο Παύλος Ευαγγελόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους ανθρώπους που μπαίνουν στο χώρο της υποκριτικής χωρίς να έχουν σπουδάσει σε δραματική σχολή.


«Δεν έχω κάποιο κοινό στοιχείο με τον Σώτο που υποδύομαι στον Πλάτανο. Γι’ αυτό και μου αρέσει, τον διασκεδάζω πολύ. Η 15ετής αποχή μου από την τηλεόραση προέκυψε, δεν είχα καμία πρόταση. Δεν έχω δει τα ποσά που ακούγονταν, δεν έχω πάρει ποτέ πολλά λεφτά από αυτή τη δουλειά. Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που πήραν τα πολλά λεφτά και πότε, αλλά η πλειοψηφία των ηθοποιών δεν πληρώνεται καλά», είπε αρχικά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Είναι λάθος να μπαίνουν στο χώρο άνθρωποι που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Είμαι τελείως αντίθετος, δεν συμφωνώ καθόλου. Κάποια στιγμή πρέπει να προστατέψουμε το επάγγελμά μας.

Δεν μπορεί ο καθένας να δηλώνει ηθοποιός επειδή έκανε πέντε πλάνα σε μια σειρά. Δεν γίνεται να ξυπνήσεις ένα πρωί και να είσαι ηθοποιός. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα που γίνεται. Αν εγώ θέλω αύριο να γίνω γιατρός, θα πάω σε ένα νοσοκομείο και θα αρχίσω να χειρουργώ; Δεν πρέπει να πάω να σπουδάσω;»..zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.