Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Κέιτι Πράις: «Μπορεί να πεθάνει από τις πλαστικές» λέει ο χειρούργος της – Έκκληση από τον σύζυγό της να σταματήσει

Κέιτι Πράις: «Μπορεί να πεθάνει από τις πλαστικές» λέει ο χειρούργος της – Έκκληση από τον σύζυγό της να σταματήσει
Μόνο στο στήθος έχει κάνει 12 μέσα σε 25 χρόνια

Η Κέιτι Πράις μπορεί να καμαρώνει για την εξωτερική της εμφάνιση που έχει διορθώσει μέσω πολλών πλαστικών επεμβάσεων, όμως σύμφωνα με τον χειρούργο της μπορεί να πεθάνει εάν συνεχίσει.


Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, ο Aamer Khan ανέφερε πως «υπάρχουν κίνδυνοι που συνδέονται με την επαναλαμβανόμενη ολική αναισθησία. Όσο περισσότερο συμβαίνει, τόσο πιο πιθανό είναι να εκτεθεί ο οργανισμός σε σημαντικούς κινδύνους που περιλαμβάνουν ακόμα και τον θάνατο. Οι άλλοι κίνδυνοι συνδέονται με την ίδια τη χειρουργική επέμβαση. Το χειρουργείο είναι μια τραυματική διαδικασία. Όσο περισσότερες επεμβάσεις κάνετε, τόσο περισσότερες ουλές έχετε. Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε μία διαταραχή του ρυθμού επούλωσης του δέρματος και τότε τα πράγματα μπορεί να αρχίσουν να πηγαίνουν στραβά».

 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, η διάσημη Βρετανίδα μέσα σε 25 χρόνια έχει κάνει 12 επεμβάσεις μόνο στο στήθος.

Επίσης, πηγή από το οικογενειακό περιβάλλον ανέφερε πως ο σύντροφος της Καρλ Γουντς είναι τρομοκρατημένος και προσπαθεί να την πείσει να σταματήσει τα χειρουργεία. «Ποτέ στον Καρλ δεν άρεσε πραγματικά η σκέψη να χειρουργηθεί η Κέιτι. Η σκέψη ότι το έχει παρακάνει τον τρομάζει πραγματικά. Ο Καρλ είναι αρκετά σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος για την Κέιτι. Κάθε φορά που η Κέιτι χειρουργείται, πονάει φρικτά, και αυτό είναι εξαιρετικά άβολο για τον Καρλ να το βλέπει».Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο σύντροφος του μοντέλου είναι τόσο σοκαρισμένος που την παρακαλά να σταματήσει, ενώ δηλώνει πως την αγαπά για αυτό ακριβώς που είναι: «Εύχεται η Κέιτι να μάθει πότε πρέπει να σταματήσει. Έχει κάνει δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις. Ο Καρλ αγαπά την Κέιτι γι’ αυτό που είναι και πιστεύει ότι δεν χρειάζεται αυτές τις διαδικασίες».newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.