Παρασκευή, Νοεμβρίου 25

Γιάννης Βαρδής: «Υπάρχουν γιοι και κόρες καλλιτεχνών που είναι υπερτιμημένοι»

«Ως γιος του Αντώνη Βαρδή έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες, διαβάζω σχόλια ότι δεν θα έπρεπε να είμαι στο χώρο» τόνισε - Δείτε το βίντεο
giannis-vardis
Ο Γιάννης Βαρδής σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη, σχετικά με τα παιδιά των καλλιτεχνών που ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «@Breakfast Star»,ο τραγουδιστής είπε:

«Έχει ένα δίκιο ο Νίκος Μουρατίδης, συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Υπάρχουν γιοι και κόρες καλλιτεχνών που είναι υπερτιμημένοι και δεν θα έπρεπε να είναι στο χώρο. Ως γιος του Αντώνη Βαρδή έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες. Διαβάζω σχόλια ότι δεν θα έπρεπε να είμαι στο χώρο και ότι δεν αξίζω όσο ο πατέρας μου. Δεν είχα ποτέ ανταγωνιστική σχέση με τον πατέρα μου. Με πήρε στην εταιρεία, μου έδωσε τα καλύτερά του κομμάτια, άρα υπήρχε βοήθεια.

Υπάρχουν πολλά ακυκλοφόρητα τραγούδια του και θέλω να τα βγάλω. Υπάρχει μέσα μου ένας φόβος, δεν θέλω να κυκλοφορήσουν και να χαθούν μέσα στο χρόνο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cohuf5xj6kjl)


«Έχει ένα δίκιο ο Νίκος Μουρατίδης, συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Υπάρχουν γιοι και κόρες καλλιτεχνών που είναι υπερτιμημένοι και δεν θα έπρεπε να είναι στο χώρο. Ως γιος του Αντώνη Βαρδή έχω αντιμετωπίσει δυσκολίες.

Διαβάζω σχόλια ότι δεν θα έπρεπε να είμαι στο χώρο και ότι δεν αξίζω όσο ο πατέρας μου. Δεν είχα ποτέ ανταγωνιστική σχέση με τον πατέρα μου. Με πήρε στην εταιρεία, μου έδωσε τα καλύτερά του κομμάτια, άρα υπήρχε βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .