Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Η Έλενα Παπαρίζου τα «έσπασε» στην Ολλανδία: Τραγούδησε με «καυτό» μίνι φόρεμα γεμάτο κρόσια (φωτό-βίντεο)

Η Παπαρίζου έκανε εμφάνιση μαζί με τον Νίκο Παναγιωτίδη ως «Antique» με το διαχρονικό τραγούδι «Die For You»

Η Έλενα Παπαρίζου τα «έσπασε» στην Ολλανδία: Τραγούδησε με «καυτό» μίνι φόρεμα γεμάτο κρόσια (φωτό-βίντεο)

Πραγματικό χαμό προκάλεσε η Έλενα Παπαρίζου στο Άμστερνταμ και το event “Het Grote Songfestivalfeest” στο οποίο ήταν επίσημη καλεσμένη, ξεσηκώνοντας το κοινό για τα καλά, που είχε κατακλύσει το γήπεδο Ziggo Dome.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε φυσικά το «My Number One», ακολουθώντας και την χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού και όπως ήταν αναμενόμενο αποθεώθηκε από το Ολλανδικό κοινό.

Λίγο αργότερα, στη σκηνή ανέβηκε και ο Νίκος Παναγιωτίδης για να τραγουδήσουν ως Antique, παρουσιάζοντας το Die For You.

Στο Het Grote Songfestivalfeest συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Johnny Logan, Loreen, Carola, Mans Zelmerlow, Alexander Rybak, Netta, Duncan Laurence, Lordi, Sandra Kim, Jamala, Kalush Orchestra, Stefania, Sandra Kim, Conchita Wurst κ.α.

Η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στην συναυλία για την Eurovision στην Ολλανδία

 

 

 

 pronews.gr στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.