Σάββατο, Νοεμβρίου 12

Αυτοθεραπεία από ιγμορίτιδα, τενοντίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνους στα χέρια και στα δάκτυλα.

 Αλέξης Φωτόπουλος

Μπορούμε με αυτοθεραπεία να απαλλαγούμε από πόνο στα χέρια και τα δάκτυλα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδα,  ξεμπλοκάροντας τους μεσημβρινούς του παχέως, πνεύμονα, του λεπτού εντέρου, τριπλού θερμαστή και περικαρδίου.

Αυτοθεραπεία από ιγμορίτιδα, τενοντίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνους στα χέρια και στα δάκτυλα. 1 

Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε από ιγμορίτιδα, τενοντίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνους στα χέρια και στα δάκτυλα ξεμποκάροντας τους μεσημβρινούς του παχέως εντέρου, του πνέυμονα, του λεπτού εντέρου, του περικαρδίου και του τριπλού θερμαστή. 

Αυτοθεραπεία από ιγμορίτιδα, τενοντίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνους στα χέρια και στα δάκτυλα. 2Απαλλασσόμαστε από ιγμορίτιδα, ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου. Κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία LI20 και LI4  LI3 και  LI11  αλλά LI11 και  LI15 που ειναι στον ώμο. Αλλά και τα σημεία LI 14 και LI20

11-MES.PACHEOS-ENTEROU

Μπορούμε να αυτοθεραπεία από πόνο στα χέρια και τα δάκτυλα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδα,  ξεμπλοκάροντας τους μεσημβρινούς του παχέως, πνεύμονα, του λεπτού εντέρου, τριπλού θερμαστή και περικαρδίου.

Οι οποίοι απελευθερώνουν το μπλοκάρισμα της ενέργειας στο ωλένιο, στο κερκιδικό και το  μέσο νεύρο και τα οποία χωρίς ενέργεια  (α- σθένεια, έλλειψη σθένους, έλλειψη ενέργειας), μας δημιουργούν τον πόνο στα χέρια και τα δάκτυλα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και τενοντίτιδα.

Αυτά έκανε η Στέλλα Ρούσση και αυτοθεραπεύτηκε από ιγμορίτιδα, τενοντίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνους στα χέρια : «Ήμουν μόνιμος μπουκωμένη λόγο ιγμορίτιδας και είχα μάθει να ζω με αυτό. Είχα πάρει πολλές αντιβιώσεις και δεν έγινε τίποτα. Πρόσφατα είχα φοβερούς πόνους στα χέρια και στα δάχτυλα που δεν μπορούσα να κάνω ούτε τα απαραίτητα.

»Απευθύνθηκα στον κύριο Φωτόπουλο και δια μαγείας ανοίξανε τα ρουθούνια μου και τα δάχτυλα μου είναι πολύ καλύτερα (μου ξεμπλόκαρε το μεσημβρινό του παχέος εντέρου). Άξιζε ο πόνος που τράβηξα.

Κύριε Φωτόπουλε ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου. Συνεχίστε να βοηθάτε τον κόσμο»! (Στέλλα Ρούσση)

Aυτοθεραπεία από τον πόνο χεριών (ωλένιο, κερκιδικό, μέσο), πόνο στα χέρια, τενοντίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.

Αυτοθεραπεία από ιγμορίτιδα, τενοντίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνους στα χέρια και στα δάκτυλα. 3

και πόνο στα χέρια και στο  δάκτυλο του δείκτη  (το κερκιδικό νεύρο που εχει σχέση με το δείκτη και τον αντίχειρα), αλλά και τενοντίτιδα στο δείκτη και πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του παχέως εντέρου

Ο οποίος απελευθερώνει το μπλοκάρισμα της ενέργειας στο κερκιδικό και μέσο νεύρο και το οποίο χωρίς ενέργεια  (α- σθένεια, έλλειψη σθένους, έλλειψη ενέργειας), μας δημιουργεί τον πόνο στα χέρια και  πόνο και τενοντίτιδα στο δάκτυλο του δείκτη, και πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα.

Κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία LI20 και LI4  LI3 και  LI11  αλλά LI11 και  LI15 που ειναι στον ώμο. Αλλά και τα σημεία LI 14 και LI20

11-MES.PACHEOS-ENTEROU


Αυτοθεραπεία από ιγμορίτιδα, τενοντίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνους στα χέρια και στα δάκτυλα. 3Απαλλασόμαστε από πάρεση του κερκιδικού νεύρου που μας δημιουργεί πόνο και τενοντιτιδα στο αντίχειρα, και προβλημα καρπιαίου σωλήνα  ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό του πνευμόνα, κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία LU1 και  LU10 και  LU1 και  LU5

10-MES.PNEVMONA

Μπορούμε να αυτοθεραπεία από πόνο στα χέρια και πόνο και τενοντίτιδα

Μπορούμε να αυτοθεραπεία από πόνο στα χέρια και πόνο και τενοντίτιδα στο μικρό δάκτυλο ξεμπλοκάρουμε το μεσημβρινό του λεπτού εντέρου. 

Αυτοθεραπεία από ιγμορίτιδα, τενοντίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνους στα χέρια και στα δάκτυλα. 5Ο οποίος απελευθερώνει το μπλοκάρισμα της ενέργειας στο ωλένιο νεύρο και τα οποία χωρίς ενέργεια  (α- σθένεια, έλλειψη σθένους, έλλειψη ενέργειας), μας δημιουργούν τον πόνο στα χέρια και  τενοντίτιδα και πόνο στο μικρό δάκτυλο.

 Για να ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του Λεπτού Εντέρου κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία SI2,3 και  SI19 αλλά κυρίως στα σημεία  SI 2,3 και SI10,11,12

16-MES.LEPTOU-ENTEROU-SI

Μπορούμε να αυτοθεραπεία από πόνο στα χέρια και  παράμεσο δάκτυλο,  τενοντίτιδα, ξεμπλοκάροντας  το μεσημβρινό του  Τριπλού θερμαστή 

Αυτοθεραπεία από ιγμορίτιδα, τενοντίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνους στα χέρια και στα δάκτυλα. 5Ο οποίος απελευθερώνουν το μπλοκάρισμα της ενέργειας στο ωλένιο νεύρο και το οποία χωρίς ενέργεια  (α- σθένεια, έλλειψη σθένους, έλλειψη ενέργειας), μας δημιουργούν τον πόνο στα χέρια και  πόνο και τενοντίτιδα στο παράμεσο  δάκτυλο.

Για να ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό του τριπλού θερμαστή κάνουμε ταυτόχρονα μαλάξεις στα σημεία TW23 και 3 TW5 και  TW2 και  TW5. αλλά και TW3 και ΤW12 πάνω από τον αγκώνα. 

17-MES.TRIPLOU-THERMASTH-TW

 

 

Απαλλασσόμαστε από πόνο στα χέρια, τενοντίδα στο μεσαίο δάκτυλο και σύνδρομο του Αυτοθεραπεία από ιγμορίτιδα, τενοντίτιδα, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνους στα χέρια και στα δάκτυλα. 7καρπιαίου σωλήνα ξεμπλοκάροντας το μεσημβρινό του Περικαρδίου. Ο οποίος απελευθερώνει το μπλοκάρισμα της ενέργειας στο Μέσο νεύρο και το οποίο χωρίς ενέργεια  (α- σθένεια, έλλειψη σθένους, έλλειψη ενέργειας), μας δημιουργεί τον πόνο στα χέρια και  πόνο και τενοντίτιδα μεσο  δάκτυλο, και πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα.

Κάνουμε μαλάξεις ταυτόχρονα  στα σημεια P1 που βρίσκεται δίπλα στο στήθος και P8 στη μέση του μεγάλου δακτύλου. Και P1 και P6 και P1 και P7. 

18A-MES.PERIKARDIOU

 

Όλα αυτά τα μπλοκαρίσματα είναι από θλίψη. Θλιβόμαστε όταν χάνουμε την επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας που ειναι η ψυχή μας, τότε βγαίνουμε από την πορεία μας, από τον σκοπό μας στη Γη, με αποτέλεσμα να μη νιώθουμε καμία ευχαρίστηση και ικανοποίηση από τη ζωή μας. Όμως, δεν φτάνει αυτό, ο ανώτερος εαυτός μας που είναι ο ουσιαστικός κυβερνήτης του σώματός μας, μας αρρωσταίνει, μας στέλνει μια ασθένεια για να συνέλθουμε, να χαμηλώσουμε το εγώ μας, να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική φύση και να επανασυνδεθούμε με αυτήν και με την Πηγή μας.

Αν συνεχίσουμε να αισθανόμαστε ξεχωριστοί και ξεκομμένοι, να μας φταίνε οι πάντες κα τα πάντα γύρω μας και να τους κατηγορούμε συνεχώς, τότε οι ασθένειες επιμένουν και πολλαπλασιάζονται, έως ότου συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε σε λάθος δρόμο, ότι πρέπει απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα και επικεντρώσουμε τη συνείδησή μας στο φως και στην αγάπη για τους πάντες και τα πάντα. Τότε μόνο θα ενωθούμε με τον ανώτερο εαυτό μας και με την Πηγή μας και θα απαλλαγούμε από κάθε αυτοάνοση ασθένεια. Σε διαφορετική περίπτωση, η αυτοάνοση ασθένεια θα επεκταθεί και θα ενταθεί, έως ότου εξοντωθούμε εντελώς.
Για να απαλλαγούμε μακροχρόνια από τη θλίψη, την συναισθηματική απογοήτευση κάνουμε τα εξής:     
 1)Κάνουμε EFT  

   Για απαλλαγούμε από το φόβο απόρριψης και τη θλίψη που μας δημιουργεί  με τη διαδικασία του EFT. Όπου κάνουμε μαλάξεις στο σημείο πάνω από το στήθος (ST 16), λέγοντας παρ’ όλο ότι υποσυνείδητα νοιώθω φόβο απόρριψης και υποσυνείδητα ήθελα να είμαι άρρωστος και δυστυχισμένος για να έλκω την προσοχή των δικών μου που νομίζω ότι με απέρριψαν,  όπου εξέλαβα για απόρριψη την αυστηρότητα  ή  την διαμάχη των δικών μου, από σήμερα επιλέγω ν’ αγαπώ, να εκτιμώ, να αποδέχομαι πλήρως τον εαυτό μου και να επικεντρώνω την συνείδησή μου στην αγάπη, στο φως. Είμαι φως, είμαι μια ψυχή γεμάτη φως, γεμάτη αγάπη, ο φόβος απόρριψης που από παρανόηση του υποσυνειδήτου του υποσυνειδήτου μου, βίωσα μικρός, σκέπασε την ψυχή μου, την απομόνωσε από την Πηγή μου κι έτσι ξεκομμένος βίωνα μέχρι σήμερα, φόβο, θλίψη, θυμό, ανασφάλεια, ενοχές. Από σήμερα που συνειδητοποίησα ότι όλα τα προβλήματά μου οφείλονται στο φόβο απόρριψης που βίωσα, από παρανόηση του υποσυνειδήτου μου μικρός, τώρα βιώνω το φόβο απόρριψης για να απαλλαγώ. Κάνουμε 7-10 κτυπήματα σε όλα τα σημεία που δείχνουμε στο παρακάτω γράφημα, τρείς έως πέντε γύρους επικεντρώνοντας την συνείδηση μας στο φόβο απόρριψης και στο θυμό ή σε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα θέλουμε να απενεργοποιήσουμε.

04-SHMEIA-KSEK.ENERG.KENTR


2)Επαναπρογραμματίζουμε το υποσυνείδητό μας

Επαναπρογραμματισμό του υποσυνείδητου με τα cd που περιέχουν τα βιβλία μου «Έτσι  Γίνεται το Θαύμα», «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», “Η Πηγή των Πάντων” αναπρογραμματίζετε το υποσυνείδητό σας, με αποτέλεσμα να σας  αλλάζουν τον τρόπο που μεταφράζεται τα γεγονότα και κατ’ αυτό τον τρόπο παύετε να μπαίνετε σε συναγερμό, να θυμώνετε, να μπλοκάρεται την ενέργεια στους μεσημβρινούς σας και να αρρωσταίνετε το σώμα σας και τα όργανά σας.

3) Μυούμαστε στην αγάπη

Μύηση στην αγάπη, στα δωρεάν σεμινάρια ή στις εκπομπές μου, βλέποντας την ανιδιοτελή, χωρίς    όρους αγάπη στα μάτια μου, βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον      αγαπάτε, πλήρως χωρίς όρους, ξεκλειδώνει η καρδιά σας, η αντλία της αγάπης      που έχετε μέσα σας επαναλειτουργεί και μπορεί να λαμβάνει αλλά και να  δίνει αγάπη χωρίς όρους. Όταν έχετε αγάπη μέσα σας άγετε τα πάντα, έχετε  όλο τον κόσμο δικό σας. Με την αγάπη χωρίς όρους λοιπόν που σας εκπέμπω,  στο πρόσωπο μου βλέπετε τον καθρέφτη του εαυτού σας και τον αγαπάτε. Όπως βλέπουμε στην μαρτυρία της

3)Συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια  και τις τελετές της θρησκείας μας

Συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια  και τις τελετές της θρησκείας μας, μην ξεχνάτε ποτέ ότι είμαστε ψυχές και πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας, το Θεό, τον Κύριο. Όταν συγχωρούμε, μειώνουμε το εγώ μας, συμμετέχουμε στις τελετές και τα  μυστήρια της εκκλησίας μας, τότε ενωνόμαστε με την Πηγή μας και τότε  ο φόβος κι ο θυμός εξαφανίζεται και δονούμαστε στις συχνότητες της αγάπης.

Η Χάρις του Θεού, το Άγιο Πνεύμα έρχεται  μέσα μας και μας φωτίζει συνεχώς. Εδώ είναι το μυστικό, στην εκκλησία όταν πηγαίνετε να κοινωνάτε πάντα, γιατί λαμβάνετε τις δονήσεις της αγάπης χωρίς όρους του Κυρίου, αισθάνεστε γαλήνη, πληρότητα μέσα σας. Αυτά που σας λέω δεν είναι θεωρία τα βιώνω συνεχώς όταν κοινωνώ κι όταν κοινωνάμε κάθε εβδομάδα τότε βιώνουμε γαλήνη, πληρότητα, αγάπη χωρίς όρους καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδος. Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους, βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση. Για αυτό οι αρχαίοι Έλληνες γνωρίζοντας τα μυστικά αυτά είχαν φθάσει στην κορυφή του κόσμου, ενώ εμείς που τα αφήσαμε έχουμε κατρακυλήσει στο πάτο.

Μπορούμε να αυτοθεραπεύομαστε από βαριάς μορφής πυτιρίδας, κάνοντας ελαφρες μαλάξεις στις δεξια και αριστερα του πρώτου αυχένικου σπονδυλου 3ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΜΑΤΑ  από τα βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» και  «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»

Είναι σημαντικό για όλους όμως να αποκτήσετε και τα τέσσερα βιβλία για να αλλάξετε την ζωή σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά όπως έκανα εγώ, για αυτό αν παραγγείλετε και τα τρία βιβλία μου «Έτσι Γίνεται το Θαύμα», στο «Μια Ζωή Γεμάτη Φως», «Πηγή των Πάντων» «Ο Δρόμος προς τη Θέωση»σας τα στέλνω με  μεγάλη έκπτωση  και χωρίς να σας χρεώνω έξοδα αποστολής. Αν θέλετε να παραγγείλετε δεν έχετε παρά να στείλετε μήνυμα την διεύθυνση και το κινητό σας ή να τηλεφωνήσετε στο 6977349766.

Και στα τέσσερα βιβλία υπάρχουν cd, που σας βοηθούν να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σας, να αλλάξετε τις πεποιθήσεις σας. Επίσης στα βιβλία και στα σεμινάρια μου αυτά υπάρχουν πλήρεις οδηγίες για να απενεργοποιήσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και να αυτοθεραπευτείτε σε ενεργειακό επίπεδο και στη συνέχεια σε σωματικό επίπεδο από προβλήματα στην σπονδυλική στήλη, στη μέση, στον αυχένα, στα γόνατα, στο ισχίο, στο στομάχι, στη χολή, αυτοάνοσα νοσήματα, συχνοουρίας, προβλήματα σπαστικής κολίτιδας ή δυσκοιλιότητας, ιγμορίτιδας, ροχαλητού, πρόβλημα καρπιαίου σωλήνα, τενοντίτιδες, αϋπνία, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη, διακοπή περιόδου, αρρυθμία, ταχυκαρδία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, δύσπνοιες, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα στη χολή, χοληστερίνη.(βέβαια για οποιαδήποτε θέμα υγείας έχετε θα απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας, ενώ παράλληλα σε πνευματικό, νοητικό και ενεργειακό επίπεδο θα απαλλάσσεστε από τις συνθήκες που σας οδήγησαν στην ασθένεια και θα αυτοθεραπεύστε).

Είμαι πάντα δίπλα σας για να απελευθερωθούμε από όλα τα προβλήματα μας, να πετάξουμε από υγεία και χαρά και να οδηγηθούμε στο φως.

Με άπειρη, εν Χριστώ αγάπη

Αλέξης Φωτόπουλος

Συγγραφέας – Ερευνητής.

Τηλέφωνα: 6977349766, 6909193329,

Στην Ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr., που είναι πλήρως ανακαινισμένη θα βρείτε τα πάντα για την υγεία και ευτυχία σας.

Βλέπετε όλοι το κανάλι μου στο YouTube: Αλέξιος Φωτόπουλος, θα σας αλλάξει τη ζωή.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
,

Δίδονται συνεχώς  σχεδόν δωρεάν σεμινάρια (αφήνει κάτι όποιος θέλει για το κόστος της αίθουσας) Ναυαρίνου 9 και Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Τα σεμινάρια ανακοινωνόταν στην ιστοσελίδα μου www.afotopoulos.gr να έρχεστε χωρίς να κλείνετε θέση.

Στο άρθρο μου: http://www.afotopoulos.gr/arthra/233-h-therapeia-tvn-pantvn-ta-aitia-olvn-astheneivn-kathvs-kai-tropos-pou-mporoume-na-autotherapeutoume-na-ehoume-telies-sheseis-kai-afthonia θα βρείτε όλες τις απαντήσεις για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Για όποιο πρόβλημα υγείας έχετε να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας.

Εφαρμόζοντας ότι λέει ο γιατρός σας μπορείτε παράλληλα να λαμβάνετε βοήθεια διαβάζοντας τα βιβλία μου θα βρίσκεται τρόπους να απαλλάσσεστε από τα αρνητικά σας συναισθήματα αλλά και να ξεμπλοκάρετε τους μεσημβρινούς σας που είναι ποτάμια που κυκλοφορεί η ενέργεια, οι οποίοι έχουν μπλοκαριστεί από τα αρνητικά συναισθήματα αυτά. Α-σθένεια σημαίνει α στερητικό του σθένους.

Σθένος είναι η δύναμη η ενέργεια. Α- ρώστεια σημαίνει ά στερικό του ρώστους που σημαίνει δύναμη- ενέργεια. Όταν σε ένα όργανο του στερούμε την ενέργεια τότε αυτό ασθενεί, αρρωσταίνει. Την ενέργεια την στερούμε με τα συνειδητά ή υποσυνείδητα αρνητικά μας συναισθήματα.

Τα βιβλία μου που μπορώ να σας τα στείλω με έκπτωση και έξοδα αποστολής δωρεάν. Επίσης μπορώ να σας εξηγήσω τα βιβλία μου από κοντά, αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου επικοινωνήστε μαζί μου στο 6977349766, Αλέξης Φωτόπουλος, συγγραφέας – ερευνητής.

Σημείωση: Όλα τα γραφήματα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μου, η στο facebook είναι από το βιβλίο μου Μια Ζώη γεμάτη Φως, είναι πνευματικά μου διακαιώματα, και απαγορεύεται η χρησιμοποιήση τους (για άρθρα η έκδοση εντύπων)  χωρίς την άδεια μου. Εννοείτε βέβαια ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε όλοι για να ξεμπλοκάρετε τους ενεργειακούς μεσημβρινούς σας και να πετάξετε από υγεία και χαρά.

Αποποίηση: Βέβαια, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τα παραπάνω  γραφόμενα είναι μεν απόψεις μεγάλων καθηγητών πανεπιστημίου, ερευνητών, κινέζικη ιατρική που εφαρμόζεται με επιτυχία χιλιετηρίδες, είναι πρακτικές που εφάρμοσα και έγινα καλά από την σκλήρυνση κατά πλάκας, που έπασχα, και βοηθώ και έχω βοηθήσει πάρα πολλούς να απαλλαγούν από τα αρνητικά τους συναισθήματα και να αυτοθεραπευτούν. Όμως, οι απόψεις αυτές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τους γιατρούς σας, που άλλωστε μόνο σε αυτούς η πολιτεία έχει δώσει επίσημα την άδεια να εξασκούν ιατρική. Άρα, ό,τι γράφεται σε αυτό το βιβλίο είναι μόνο για ενημέρωσή σας. Όταν έχετε προβλήματα υγείας, καλείστε να απευθύνεστε πρώτα στον γιατρό σας και παράπλευρα, αν επιθυμείτε, μπορείτε να απευθύνεστε σε πνευματικούς-ενεργειακούς ή εναλλακτικούς θεραπευτές, για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο ζωής και να απαλλαγείτε από τα αρνητικά συναισθήματα. Καλό είναι, επίσης, να συνεργάζεσθε με τον γιατρό σας, ώστε να αλλάζετε τον τρόπο ζωής σας, να γίνετε καλά  και να αποφεύγετε τα πολλά φάρμακα, τα οποία βλάπτουν μακροχρόνια την υγεία σας και καταστρέφουν τα ταμεία μας και την Εθνική οικονομία. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .