Δευτέρα, Νοεμβρίου 21

Ο φόβος φυλάει τα έρμα: Με «αρχαίο» κινητό «κατά» των υποκλοπών ο πρόεδρος της Βουλής Κ.Τασούλας στην Ολομέλεια

Ο φόβος φυλάει τα έρμα: Με «αρχαίο» κινητό «κατά» των υποκλοπών ο πρόεδρος της Βουλής Κ.Τασούλας στην Ολομέλεια

Έμμεση επιβεβαίωση της έκτασης των υποκλοπών

Με «αρχαίο» κινητό «κατά» των υποκλοπών εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Βουλής Κ.Τασούλας στην Ολομέλεια της Βουλής επιβεβαιώνοντας έτσι έμμεσα την έκταση που έχει πάρει το σκάνδαλο των υποκλοπών ακόμα και στα κυβερνητικά στελέχη.


 

Ο πρόεδρος της Βουλής κάθισε στην πρώτη σειρά των βουλευτικών εδράνων έχοντας δίπλα του ένα NOKIA 3310, της παλιάς σχολής.

Ούτε internet ούτε τίποτα και αφού δεν είναι και smartphone αποφεύγεται ή τέλος πάντων ελαχιστοποιείται η πιθανότητα παρακολούθησής του.

Πρόκειται για το ανανεωμένο ιστορικό NOKIA 3310 που είχε βγει το 2000, το οποίο λίγο πολύ είναι το ίδιο, ενώ διαθέτει κι αυτό το γνωστό σε όλους παιχνίδι «φιδάκι» για τις δύσκολες ώρες.

Το πολύ πολύ να δουν σε ποιο επίπεδο έφτασες!

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει ο κος Τασούλας και ερωτώμενος για το εάν οι πολιτικοί μιλάνε ελεύθερα στα κινητά τους, είχε πει: «Εγώ μιλάω ελεύθερα στο κινητό μου και μιλάω ελεύθερα και διά ζώσης.

pronews.gr στο Instagram

Δεν διαφέρει ο τρόπος που μιλάω, δεν έχω την αίσθηση ότι παρακολουθούμαι και νομίζω πως από ένα σημείο και μετά αυτή η αίσθηση, ότι οι πάντες παρακολουθούνται, έχει και ένα στοιχείο απονομής στον εαυτό μας της σημασίας κάποιου ο οποίος αξίζει να παρακολουθηθεί. Δεν έχω τίποτα ενδιαφέρον να με παρακολουθήσει κανείς».

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/voyli/o-fovos-fylaei-ta-erma-me-arxaio-kinito-kata-ton-ypoklopon-o-proedros-tis-voulis-k-tasoulas-stin-olomeleia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .