Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Ηλιούπολης: Δωρεάν σεμινάριο Γυναικείας Αυτοάμυνας

Δήμος Ηλιούπολης: Δωρεάν σεμινάριο Γυναικείας Αυτοάμυνας

Οι πρωτοβουλίες της Κυψέλης Εθελοντών του Δήμου Ηλιούπολης για την προστασία και την σωματική ακεραιότητα της γυναίκας συνεχίζονται με ένα νέο δωρεάν σεμινάριο Γυναικείας Αυτοάμυνας «StayAway».

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο σεμινάριο γυναικείας αυτοάμυνας με θεωρητικές γνώσεις και πρακτική εφαρμογή τεχνικών και τακτικών αντιμετώπισης του πιο διαδεδομένου συστήματος αυτοάμυνας KravMaga.

Το «StayAway» είναι ένα πρόγραμμα-εργαλείο για κάθε γυναίκα ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση κι έχει σχεδιαστεί από την IKMF, τη μεγαλύτερη διεθνή ομοσπονδία KravMaga με πάνω από 100.000 συμμετέχουσες σε όλο τον κόσμο.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 έως 13:30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης (Πουσουλιδου 18).

Το «StayAway» είναι ανοιχτό για όλες τις ενδιαφερόμενες Ηλιουπολίτισσες άνω των 16 ετών.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Γιώργος Βουδούρης, Expert και LeadCivilianInstructor της IKMF, ο οποίος εξειδικεύεται στον γυναικείο τομέα.

Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSdUfTSQ2KqwC9…/viewform

Οι συμμετέχουσες θα πρέπει να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα με αθλητική περιβολή, ένα μπουκαλάκι με νερό και μία πετσέτα.

Πληροφορίες Κυψέλη Εθελοντών: 210 9732282

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.